Crypto crash
Persbericht

SEC zorgt voor Crypto Crash door Aanmerken Top Coins Als Effecten – Wat zijn nu de Beste Crypto Investeringen?

De Amerikaanse toezichthouder SEC, die over investeringen en exchanges gaat, is deze week druk aan de slag met het starten van nieuwe zaken tegen crypto bedrijven, exchanges en de coins zelf. 

Ze hebben deze week bekend gemaakt welke cryptomunten zij allemaal als ‘security’, effect in het Nederlands, zien. Dat een coin als effect gelabeld wordt, zorgt direct voor veel problemen in de Verenigde Staten. 

Het is namelijk verboden om de handel in een effect te faciliteren als je hiervoor geen vergunning hebt. Dit is ook de reden dat de grote crypto exchanges Binance en Coinbase in de Verenigde Staten aangeklaagd zijn.

Voor Amerika is het een zeer belangrijk moment in de crypto markt omdat er nu veel druk ligt op deze exchanges. Als de SEC deze standpunten blijft volgen, wordt het voor bedrijven in de crypto sector nagenoeg onmogelijk om in de Verenigde Staten te blijven. 

SEC zorgt voor crypto crash

Dat was dan ook te merken op de crypto markten de afgelopen dagen. De jacht van de SEC heeft geleid tot een kleine crypto crash waarbij grote cryptomunten enkele procenten van hun waarde kwijtraakten.

De grootste verliezer is op dit moment Binance Coin (BNB), die meer dan 12 procent kwijtraakte in de afgelopen 7 dagen. Ook Cardano, Solana en Polygon hoorden bij de grote verliezers van deze week. 

Dat Binance Coin het moeilijk heeft, is wel te verklaren. Doordat de SEC ook achter exchanges aangaat en begonnen is bij Binance is de vraag naar de munt snel afgenomen, gezien je de munt vooral kan gebruiken om te handelen op Binance. 

Wat zijn nu de Beste Crypto Investeringen? 

De crypto markt is veranderd in een mijnenveld waar een verkeerde investering je de komende tijd veel kan gaan kosten. Als de SEC de strijd voortzet of zelfs uitbreidt, kan de markt wel eens in een moeilijke tijd terecht komen. 

Toch zijn er ook in zware tijden nog altijd mooie kansen voor de crypto traders. Daarom bespreken we hieronder enkele van de beste crypto investeringen van het moment die niet onder vuur liggen van de SEC. 

  1. Wall Street Memes (WSM) – Meme coin met ongekend potentieel
  2. Launchpad.xyz (LPX) – Trading platform met goed overzicht van alle cryptocurrency
  3. Ecoterra (ECOTERRA) – Het nieuwe duurzame crypto platform voor recycling
  4. yPredict (YPRED) – Laat AI je helpen bij het analyseren van de crypto markt 
  5. DeeLance (DLANCE) – Begin met freelancen in de metaverse van DeeLance

>>> Nu naar de Wall Street Memes Presale <<< 

Analyses van de Beste Crypto Investeringen

Wil je eerst meer weten over deze verschillende projecten voordat je zomaar investeert? Natuurlijk kan dat, hieronder lees je meer over de projecten en kom je erachter wat hun plannen zijn voor de komende tijd. Daarnaast vind je ook een link zodat je meteen de munten aan kan schaffen. 

1. Wall Street Memes (WSM) – Meme coin met ongekend potentieel

Met de nieuwe cryptomunt Wall Street Memes is het hard gegaan. Nadat de presale van de token gelanceerd werd, wist het namelijk binnen enkele dagen al meerdere miljoenen dollars aan investeringen van crypto traders binnen te halen. 

Dat heeft alles te maken met de community achter Wall Street Memes. Deze community heeft zich verzameld op sociale media en is inmiddels met een leger van meer dan een miljoen crypto traders. 

Op de sociale media accounts van Wall Street Memes worden, zoals de naam al doet vermoeden, memes over Wall Street gedeeld. Dit begon vanuit de subreddit /r/WallStreetBets waar veel mensen zich al verzamelden om het op te nemen tegen de grote investeerders op Wall Street. 

Inmiddels staat de teller van de presale op meer dan $5 miljoen, wat betekent dat er nog voor meer dan $25 miljoen aan tokens te koop is. Toch kan het handig zijn om vaart te maken met je investering. 

Hoe eerder je namelijk de WSM tokens koopt, hoe goedkoper ze nog zijn. Zo is de waarde van je investering al gestegen voordat de tokens beschikbaar zullen komen bij een exchange. 

>>> Nu naar de Wall Street Memes Presale <<< 

2. Launchpad.xyz (LPX) – Trading platform met goed overzicht van alle cryptocurrency

Het Launchpad.xyz platform wil een combinatie zijn van crypto sites als CoinMarketCap met een overzicht van alle crypto projecten en daarbij horende cijfers, en een trading platform waarop je zelf crypto kan traden. 

Het eerste gedeelte met het overzicht van alle cryptomunten heet Trading Edge en daarvan wordt ook een gelijknamige nieuwsbrief uitgebracht. In deze nieuwsbrief word je op de hoogte gehouden van de beste kansen in de markt op dat moment. 

Launchpad.xyz heeft verder als doel om de complexe wereld van Web3 projecten begrijpelijker te maken voor elk soort crypto trader. 

Bij dit nieuwe crypto trading platform hoort een eigen trading terminal, maar ook een decentrale exchange (DEX). Zo kun je direct de kansen die je tegenkomt op het platform benutten zonder hiervoor naar een ander platform te hoeven. 

Om toegang te krijgen tot het platform heb je de bijbehorende LPX token nodig. Een token die nu verkrijgbaar is in een presale waarmee tot nu toe al bijna $1 miljoen opgehaald is. 

>>> Nu extra voordelig LPX tokens kopen <<< 

3. Ecoterra (ECOTERRA) – Het nieuwe duurzame crypto platform voor recycling

Het duurzame platform Ecoterra heeft één van de meest succesvolle presales van het jaar en heeft al bijna $5 miljoen opgehaald. Een indrukwekkend totaal voor deze duurzame cryptomunt die recycling wil bevorderen en CO2-compensatie toegankelijk wil maken. 

Dat doet het met een revolutionair Recycle-to-Earn mechanisme die nog nooit eerder vertoond is in de crypto wereld. Om hiervan gebruik te maken ga je naar de app van Ecoterra om je verpakkingen te scannen. 

Vervolgens kun je de verpakkingen weggooien bij een Ecoterra recyclingmachine zodat je er ECOTERRA tokens mee verdient. 

De verdiende tokens kun je gebruiken in de verschillende applicaties van Ecoterra of gewoon verkopen voor andere crypto of euro’s. De applicaties waarin de tokens uit te geven zijn bestaan uit een CO2-compensatie marktplaats en een marktplaats voor materialen die uit recycling gewonnen zijn.

Op beide marktplaatsen kun je de tokens die je verdiend hebt door goed te recyclen nogmaals inzetten om klimaatverandering tegen te gaan. Al deze inspanningen worden, voor zowel producenten, bedrijven als consumenten op het impact profiel bijgehouden. 

Daarmee richt de duurzame cryptomunt Ecoterra zich niet alleen op de markt voor consumenten, maar wil het echt een aanpassing doen aan ons huidige systeem. Door iedereen op het platform te verbinden, kan het daar wel eens snel in slagen waardoor de waarde van de ECOTERRA token de lucht in kan schieten. 

Je koopt de tokens nu via een presale waar je momenteel voor $0,00925 in kan stappen terwijl de token uiteindelijk tegen een prijs van $0,01 gelist gaat worden. 

>>> Direct naar de presale van ECOTERRA <<< 

4. yPredict (YPRED) – Laat AI je helpen bij het analyseren van de crypto markt 

yPredict is een nieuw trading platform waarop je hulp vanuit onverwachte hoek krijgt. Het platform heeft namelijk kunstmatige intelligentie toegevoegd die voor jou analyses van de crypto markt kan doen. 

Zo zal de AI altijd de populaire crypto koersen in de gaten houden en hier patronen in proberen te ontdekken. Mocht dat het geval zijn, zal het direct naar alle leden van het yPredict platform een crypto signal sturen zodat je direct kan gaan investeren. 

Daarnaast zal de AI de sociale media afstruinen om zo het sentiment in de markt van cryptocurrency te analyseren. Ook kun je zelf de AI aan het werk zetten door technische analyses uit te laten voeren van een bepaalde cryptomunt. 

Als eigenaar van YPRED tokens kun je een abonnement op het platform afsluiten en vervolgens je overgebleven YPRED tokens staken. Dat is aan te raden want yPredict heeft iets bedacht waardoor staking je erg veel op kan leveren. 

Het project beweert je tot wel 45% per kwartaal aan rente uit te kunnen keren. Dat doen ze doordat 10% van alle afgesloten abonnementen als extra beloningen naar de staking pool gaan. 

Je kunt de nieuwe cryptomunt YPRED alvast voordelig aanschaffen via de website yPredict.ai. Daar verbind je een wallet met het platform om vervolgens Ethereum, Matic of USDT in te ruilen voor de nieuwe token. 

>>> Koop hier YPRED tokens in de presale <<< 

5. DeeLance (DLANCE) – Begin met freelancen in de metaverse van DeeLance

Tot slot kijken we nog naar een platform dat de wereld voor freelancers flink kan gaan veranderen; DeeLance. Je hoeft niet meer terecht bij online platforms die zelf zoveel mogelijk proberen te profiteren van je werk, maar kunt het nu via een platform doen dat draait op blockchain technologie. 

Dat heeft als voordeel dat alles transparanter verloopt, betalingen via smart contracts geregeld kunnen worden en er minder kosten gerekend worden. Verder biedt de blockchain nog veel meer mogelijkheden als een eigen metaverse, betalingen via crypto en meer. 

Zo komt het platform bijvoorbeeld met een eigen NFT marktplaats, de mogelijkheid om jouw werk als NFT te verpakken en een metaverse waarin je met opdrachtgevers virtuele meetings kan houden. 

De bijbehorende DLANCE token is nu verkrijgbaar in een presale die al meer dan 1 miljoen USDT opgehaald heeft. Je kunt op dit moment zelf investeren tegen een prijs van $0,038 terwijl de token gelist zal gaan worden voor $0,057

>>> Nu naar de presale van DeeLance  <<<