Persbericht

Newsbit 25-11-2022 09:17 leestijd 2 - 5 min

Snelst Groeiende Crypto Presale van Dit Jaar Naar 4e Fase!

De snelstgroeiende crypto presale van het jaar heeft inmiddels al zo’n $6 miljoen opgehaald en is alweer bijna toe aan de volgende fase in de presale. Het gaat om de cryptomunt van het nieuwe platform Dash 2 Trade.

Dit wordt een platform waarop investeerders in crypto markt alle informatie over die markt en de verschillende munten kunnen vinden. Het is een soort dashboard met naast informatie ook handige tools die allemaal ontwikkeld zijn om jou te helpen met je investeringen. 

Je kunt op dit moment de D2T token kopen in een presale die in totaal 9 fases duurt. De derde fase is nu bezig, maar al bijna afgelopen. Elke keer dat er een fase eindigt, wordt de prijs iets verhoogd en komt er een nieuwe batch tokens beschikbaar.

>>> Nu meedoen met D2T Presale <<< 

Verschillende fases van Dash 2 Trade Presale

In totaal komen er tijdens de Dash 2 Trade presale 700 miljoen tokens beschikbaar. Dit is in verschillende fases opgebouwd zodat de prijs per token om de zoveel verkochte munten opgevoerd kan worden.

Waar je in de allereerste fase nog $0,0476 per token betaalde, is dit in de derde fase al $0,0513 en stijgt dit door tot $0,0662 in de negende en laatste fase van de presale. In totaal wil Dash 2 Trade $40 miljoen ophalen met de presale. 

Het geld dat een crypto project ophaalt met een presale wordt gebruikt voor de verdere ontwikkeling van het platform. Gezien Dash 2 Trade als doel heeft om ‘de Bloomberg terminal voor crypto’ te worden is het niet gek dat ze een dusdanig grote investering nodig hebben. 

De Bloomberg terminal is een computersysteem dat investeerders op de aandelenmarkt helpt door allerlei financiële gegevens aan te bieden. Voor deze terminal betaal je wel $2.000 per maand, wat je wel een indicatie geeft hoeveel geld de ontwikkeling van deze terminal kost. 

Voor het crypto dashboard van Dash 2 Trade ga je overigens voorlopig minder betalen. Voor een abonnement heb je de D2T tokens nodig en als je kiest voor het starter abonnement betaal je 400 D2T tokens per maand en voor het premium abonnement met alle functies is dat 1.000 D2T. 

Als we uitgaan van de prijs van $0,0662 zoals het op het eind van de presale zal zijn, kost een starter abonnement $26,- per maand en betaal je voor premium $65,- per maand. 

Nog instappen bij Dash 2 Trade? 

Is het met de stijgende prijs van de presale dan nog wel de moeite waard om nu in te stappen bij de cryptomunt? Het antwoord daarop moet je uiteindelijk zelf bepalen, maar er lijkt ook nu nog een enorme kans dat je winst kan gaan maken met deze token. 

De presale is namelijk nog niet halverwege, wat betekent dat ook de prijsstijgingen nog niet op de helft zijn en jij wanneer je nu investeert dus nog mee profiteert van deze stijgingen. Zodra de presale uitverkocht of afgelopen is, zal de munt bij een exchange gelist worden. 

Het is vaak zo dat een listing bij een exchange vervolgens zorgt voor een verdere prijsstijging. Gezien de munt voor $0,0662 op die exchange komt en je ze nu nog voordeliger kan kopen, is de waarde van je investering dus sowieso al gestegen! 

Om de Dash 2 Trade token te kopen moet je naar de website van D2T. Daar zie je meteen de huidige stand van de presale en bijvoorbeeld ook de prijs die je nu per token betaalt. 

Vervolgens moet je een wallet verbinden met de website, hiervoor kun je het best de MetaMask wallet gebruiken. Deze werkt al direct op de Ethereum blockchain zodat je ETH of USDT op de wallet kan zetten om die later om te ruilen voor D2T. 

De tokens zijn niet meteen beschikbaar in je wallet na je aankoop omdat ze pas te claimen zijn nadat de presale afgelopen is. Je moet dan weer terug naar de presale website en naar de speciale claim-pagina om je tokens echt te ontvangen. 

>>> Nu naar D2T Presale <<<