RebelSatoshi
Persbericht

Solana lanceert update om netwerkcongestie aan te pakken, OKX vermeldt Dogwifhat, Rebel Satoshi Arcade introduceert innovatieve Blockchain-gaming

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  • Solana heeft een nieuwe update gelanceerd, v1.17.31, om de recente netwerkcongestieproblemen op te lossen die de blockchain teisteren.
  • Dogwifhat is door OKX genoteerd voor spothandel op zijn beurs.
  • Rebel Satoshi Arcade heeft een gamingplatform geïntroduceerd dat blockchain en gedecentraliseerd gamen combineert.

Volgens het laatste rapport heeft de Solana Foundation maatregelen getroffen om de recente netwerkcongestie aan te pakken door de nieuwste update, v1.17.31, te introduceren. Daarnaast heeft OKX een spothandelspaar voor de meme-munt Dogwifhat op de lijst gezet.

Tegelijkertijd werkt Rebel Satoshi Arcade aan een gaming-experiment dat blockchain-technologie en gedecentraliseerd gamen zal combineren. Het doel is om gebruikers een exclusieve P2E-game-ervaring te bieden naast hoge beveiliging.

Rebel Satoshi Arcade ($RECQ) brengt Blockchain-technologie en decentralisatie naar gaming

Rebel Satoshi Arcade (RECQ) is een nieuw gamingplatform dat blockchain-technologie gebruikt om een gaming-ecosysteem op te zetten waar spelers plezier kunnen hebben bij het spelen van games. De decentralisatie is de functie die dit platform onderscheidt van andere spelplatforms.

Decentralisatie geeft gebruikers controle over hun bezittingen en de games die ze kunnen spelen. De innovatieve aanpak is erop gericht de controle bij de centrale autoriteiten weg te nemen. Rebel Satoshi Arcade bevat ook verschillende hoogwaardige gratis te spelen, spelen om te spelen, betalen om te spelen en spelen om te verdienen (P2E) arcadespellen. Ook zullen klassieke games opnieuw worden gemaakt met nieuwe uitdagingen en speurtochten.

Het primaire doel van Rebel Satoshi Arcade is om de opwinding van spelers te verbeteren en het beste DeFi-project op de markt te worden. Spelers worden betaald voor speeltijd. Daarnaast beschikt het project over een marktplaats waar spelers de beste NFT’s en diverse andere gaminggadgets kunnen kopen. De cryptocurrency ICO voor het native token van Rebel Satoshi, RECQ, is momenteel aan de gang en elk token kost $0,0037.

Solana (SOL) lanceert nieuwe upgrade om netwerkproblemen op te lossen

Volgens een recente tweet van 15 april heeft Solana (SOL) een nieuwe upgrade voor zijn mainnet gelanceerd. De upgrade, v1.17.31, is gericht op het elimineren van het netwerkcongestieprobleem waar gebruikers de afgelopen maand last van hebben gehad. De tweet liet verder weten dat de upgrade nu klaar is om te worden gebruikt door MainnetBeta-validators.

Hoewel de Solana-prijs reageerde op het nieuws, was de stijging niet voldoende om de verliezen op de wekelijkse prijsgrafiek uit te wissen. Dit leidt tot een verlies van 16,0% op de weekly chart. De analisten houden er echter rekening mee dat een prijsherstel mogelijk is, gezien de sterke prestaties van SOL het afgelopen jaar.

Dogwifhat (WIF) Vermeld op OKX

Dogwifhat (WIF) is genoteerd aan OKX, één van de grootste beurzen op de cryptomarkt. In de aankondiging stond dat de spothandel voor Dogwifhat op 15 april om 9:00 UTC begon. Verrassend genoeg is dit geweldig nieuws voor de Dogwifhat-gemeenschap en voor andere Solana-memecoins.

Op dit moment geven de gegevens van CoinGecko aan dat Dogwifhat schommelt tussen $2,14 en $4,28 op de weekly chart. De memecoin bereikte bijna zijn recordhoogte van $4,83, maar werd teruggedrongen door het bearish sentiment op de bredere cryptomarkt.

Conclusie

Met het huidige gemengde sentiment van Solana en Dogwifhat is Rebel Satoshi Arcade de beste cryptocurrency geworden om te kopen. De munt zal gamers een dApp-gamingplatform bieden waar ze volledige controle over hun activa kunnen hebben en veel games kunnen spelen om een consistent inkomen te verdienen – de droom van elke gamer.

Bezoek voor de laatste updates en meer informatie de officiële Rebel Satoshi-website of neem contact op met Rebel Red via Telegram.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.