Nieuws, Ripple, Trending

Staat Ripple (XRP) op het punt van uitbreken?

De Ripple (XRP) koers is de afgelopen dagen gestegen, maar dat is niet verrassend aangezien de hele cryptomarkt in een lift zit. Toch lijkt XRP op het punt van uitbreken te staan. Waarom? Lees dit bericht.


Ripple (XRP) vertoont sterke voortekenen

Als we de Ripple grafiek bekijken van het jaar 2019 is er iets opvallends te zien. De dieptepunten in 2019 liggen een stuk hoger dan de dieptepunten in 2018. Dat is een heel goed teken voor de lange termijn. Het kan even duren, maar het lijkt erop dat XRP voor een uitbraak staat.

In de onderstaande grafiek is duidelijk te zien dat Ripple steeds hogere lows noteert. Zo viel de XRP prijs in de zomer van 2018 nog onder de $0,27 dollar. In 2019 hebben de de prijs niet verder zien zakken dan $0,29 dollar.

Het is dus eigenlijk wel zeker te zeggen dat het gebied van $0,27 tot $0,30 dollar een enorm sterke ondersteuning is. XRP zal hier niet snel onder zakken. Deze sterke ondergrens zal wel eens kunnen zorgen dat grote investeerders durven in te stappen in de op één na grootste altcoin.

 De crypto prijzen stijgen weer

Het gaat verassend goed met de cryptocurrency markt de afgelopen weken. Te midden van enorm pessimisme tegen cryptocurrencies en afnemende interesse van het publiek en de mainstream media, zien we iets interessants gebeuren. De prijzen stijgen weer. De prijsstijging lijkt dit keer sterker dan een korte boost.

De positiviteit op de crypto markt lijkt eindelijk weer wat terug te keren en dat kan wel eens een heel goed teken zijn.