Nieuws, Trending

Steve Wozniak gelooft dat Ethereum de nieuwe Apple wordt

Steve Wozniak is volgens velen een tech legende. Als één van de oprichters van Apple heeft hij veel kunnen waarmaken. Nu gelooft Wozniak dat Ethereum de nieuwe Apple kan worden.

WeAreTech conferentie

Afgelopen week heeft Steve Wozniak veel gepraat op de ‘WeAreTech’ conferentie in Wenen. Door de grote hype rondom deze conferentie kon Wozniak in gesprek met een zeer geïnteresseerd publiek. Wozniak was vrolijk en praatte over zijn dagen bij Apple en zijn relatie met Steve Jobs. Wozniak is goed bij gebleven met de tech wereld. Ook wanneer hij niet in de schijnwerpers staat, blijft hij zich verdiepen in nieuwe technologische ontwikkelingen. Dit bleek maar weer tijdens de ‘WeAreTech’ conferentie in Wenen, waar hij meermaals lastige vragen kon beantwoorden.

Goede tijden

Het zijn goede tijden voor Apple nu Facebook en Google betrokken waren bij een aantal grote misstappen. Wozniak was hier zich goed van bewust. Ook Wozniak heeft afstand genomen van Facebook.

Cryptocurrency

Tijdens de conferentie opende hij een discussie over hoe hij over cryptocurrency denkt. Nadat hij een aantal maanden geleden per ongeluk Bitcoin en Ethereum op zijn computer heeft gevonden, heeft hij alles verkocht op 1 Bitcoin en 2 Ethers na. Dit zodat hij kon experimenteren met cryptocurrency in het algemeen.

Ethereum

Wozniak heeft het gehad over de toekomst van cryptocurrencies. Hierbij was hij erg te spreken over Ethereum en beschreef hij dat het een platform is die veel gelijkenis heeft met Apple. Hierdoor heeft volgens hem Ethereum een groot potentieel.
Ethereum interesseert me door de dingen die het kan doen én omdat het een platform is.

Goed nieuws

Voor Ethereum is dit goed nieuws. De cryptocurrency wordt door één van de grootste bedrijven omarmt. Ook is dit een grote stap in de acceptatie van cryptocurrency in het algemeen. Doordat grote bedrijven zich steeds meer betrekken bij deze ontwikkeling kan dit zorgen voor een betere acceptatie.
Wil je meer weten over Ethereum? Lees dan ons artikel over de cryptocurrency.