Nieuws, Trending

Nieuws, Trending

Telegram haalt $850 miljoen op in tweede ronde van ICO

Op 29 maart 2018 heeft Telegram aangegeven dat er $850 miljoen is opgehaald in de tweede ronde van de ICO. Dit is een afkorting van Initial Coin Offering. In Telegrams crypto munt verkoop dus. Telegram heeft met de eerste ICO ook al zo’n $850 miljoen opgehaald. Het doel om $1.2 miljard op te halen is dus ruim behaald.

Waarom zoekt Telegram investeerders?

Deze ICO is opgezet om investeerders te zoeken die de ontwikkeling van Telegram messenger en haar eigen Blockchain platform genaamd “Telegraph Open Netwerk” (TON) te ondersteunen. De namen van de investeerders wordt niet genoemd. Echter is er wel doorgegeven dat er 94 verschillende partijen geïnvesteerd hebben in Telegrams ICO. Wil jij ook investeren? Dan moet je vrij veel geld hebben. het is namelijk pas mogelijk om te investeren in TON als je meer dan 1 miljoen dollar investeert.

Abramovich investeert $300 miljoen

Volgens een Russische nieuws site genaamd: Vedomosti, was één van de grootste investeerders in de ICO van Telegram de Russische miljardair Roman Abramovich, de man die we allemaal kennen als baas van de voetbalclub Chelsea. De woordvoerder van Abramovich geeft geen antwoord of Abramovich inderdaad heeft geïnvesteerd in dit project. Wel laat hij weten dat het in ieder geval geen $300 miljoen is.

Explosieve groei van Telegram gebruikers

Mede door alle interesse die de ICO van Telegram heeft gewekt is het aantal maandelijkse gebruikers van Telegram gestegen naar 200 miljoen. De groei van is zeer explosief met meer dan 700.000 nieuwe gebruikers die zichzelf elke dag aanmelden.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten