Terra, luna daalt
Persbericht

Terra Luna Classic: Waar ging het mis + Opkomst van alternatief Tamadoge

Afgelopen Mei ontstond er paniek in het kamp van Terra Luna Classic aangezien de coin, die bedoeld is om de stabiliteit van de klassieke valuta na te bootsen, volledig in stortte. Het was een coin die aanvankelijk rond de 80 euro schommelde en in de piek zelfs 106 euro. 

Bij de crash in mei stortte de coin ver onder een cent. Dit heeft grote gevolgen gehad voor de volledige cryptomarkt, aangezien het door de aard van het soort coin niet mogelijk hoorde te zijn dat de coin door bepaalde punten heen zou zakken. Toch gebeurde het, en veel investeerders raakten hun volledige spaargeld kwijt aangezien zij deze coin als een stabiele/veilige coin beschouwden om hun spaargeld in onder te brengen.

Hoe valt de koers van Terra Luna te verklaren?

De Terra Luna (aanvankelijk op de markt gebracht als $LUNA en nu bekend als $LUNC) is een van oorsprong Koreaans project. De coin was bedoeld om alle voordelen van de blockchainmarkt te bieden, maar tegelijkertijd de volatiliteit tot een minimum te beperken. Volatiliteit is vaak een nadeel als het gaat om het onderbrengen van spaargeld in crypto, maar dat was bij deze coin dus niet het geval. Althans, zo leek het. 

In mei 2022 ging het mis doordat een door een algoritme ondersteunde zustercoin de Terra Luna-token niet langer gelinkt kon worden met de dollar. Door een regulerend systeem van verbranding van de coin hoorde deze coin in theorie niet te kunnen zakken onder een bepaalde waarde. In mei gebeurde het onverwachte toch doe koers ging van 80 euro op 8 mei, naar minder dan een cent op de ironische vrijdag de dertiende mei van 2022.

Wat is het beste alternatief voor Terra Luna?

Vanwege deze voorgeschiedenis kleven er zeker risico’s in het investeren in Terra Luna. Daarom is het goed om de ogen open te houden voor een alternatief. Wij hebben de afgelopen weken onze ogen gericht op Tamadoge. 

Dit is een memecoin die als een trein door alle presale fases heen dendert. De coin heeft er een sterk team, goede marketing en brede selectie aan toepassingsmogelijkheden in zitten. Daarnaast heeft het team een plan uitgewerkt met verschillende geplande belangrijke momenten die de prijs verder omhoog kunnen pushen na de lancering. De planning is op hun website te vinden en loopt tot Q4 van 2023. 

Wij verwachten dat de coin het goed gaat doen doordat het in tegenstelling tot veel andere meme-coins brede plannen heeft op het gebied van NFT, Play-to-Earn en zelf een Applicatie met AR functionaliteiten. 

>>>Nu Tamadoge Kopen<<<

Waarom zou Tamadoge de nieuwe coin kunnen worden dit najaar? 

Allereerst ziet de presale er veelbelovend uit. In deze opzet en met de huidige achterban lijkt het volume dat gepland stond voor presale zonder problemen uit te verkopen. Als jij wilt weten hoe jij nog mee kunt doen met deze presale dan valt dit stap voor stap te lezen onze Tamadoge koopgids. 

Daarnaast heeft Tamadoge qua lancering het momentum mee. Aangezien het een memecoin is, heeft het concurrentie van veel coins die het begin 2021 lastig hebben gehad. De achterban van coins zoals Shiba inu en Floki Inu krimpt met de dag, en memecoin investeerders zijn het vertrouwen kwijt dat deze coins er weer bovenop zullen komen. Dit biedt Tamadoge mogelijk wind in de zeilen van investeerders die zoeken naar het volgende explosieve project. 

Daarnaast verwacht men dat de cryptomarkt dit naseizoen herstel zal ondervinden, waar de Tamadoge natuurlijk van kan meegenieten. 

Conclusie: Terra Luna Classic of Tamadoge?

Alhoewel het herstel van de Terra Luna Classic knap is en hier zeker nog wel mogelijkheden zijn voor korte pieken, lijkt de potentie bij projecten als Tamadoge stukken groter. Het grote voordeel aan het Tamadoge project is dat zij nog in de presale fase zitten en door de memecoin markt mogelijk wind in de rug krijgen door het verplaatsen van budget naar nieuwe memecoin projecten. 

Wil jij weten hoe je Tamadoge kunt kopen? In 5 simpele stappen kun jij meedoen aan de presale.