Milei Moneda
Persbericht

Tether rapporteert $4,5 miljard winst in Q1 2024; Milei Moneda-voorverkoopinvesteerders blijven optimistisch voor een maanschot

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  • Tether ziet enorme winsten in het eerste kwartaal van 2024 en wil meer in Bitcoin investeren
  • Experts benadrukken Milei Moneda ($MEDA) als een topcrypto om te kopen, met verschillende voordelen voor investeerders.

Tether haalde onlangs de krantenkoppen na een winst van $4,5 miljard tussen januari en maart 2024. Ondertussen wordt Milei Moneda ($MEDA), momenteel in fase 2 van de voorverkoop, algemeen beschouwd als de beste cryptocurrency om nu in te investeren.

Laten we eens kijken hoe Tether deze prestatie heeft bereikt en waarom crypto-experts $MEDA tot de top cryptomunten van 2024 hebben gerekend.

Bezuinig zoals Milei: Investeer in $MEDA!

Tether ziet $4,5 miljard aan winst: streeft ernaar 15% in Bitcoin te investeren

Het bedrijf achter Tether (USDT), dat toevallig de grootste stablecoin ter wereld is, boekte in het eerste kwartaal van 2024 een winst van $4,52 miljard.
Bovendien onthulde Tether dat zijn netto eigen vermogen tegen het einde van het eerste kwartaal 11,37 miljard dollar bedroeg. Volgens het attestrapport van Tether voor het eerste kwartaal van 2024 laat deze waarde een enorme stijging zien ten opzichte van de $7,01 miljard aan aandelen die eind 2023 werd geregistreerd.

Ongeveer $1 miljard kwam uit bedrijfswinsten afkomstig van de United States Treasury Holdings. De resterende $3,52 miljard was afkomstig van markt-tot-marktwinsten uit de Bitcoin- en goudposities van het bedrijf.

Bovendien onthult het rapport een stijging van de overtollige reserves met $1 miljard, die worden aangehouden als buffer om het stablecoin-aanbod van het bedrijf te ondersteunen. Bovendien bedroegen de overtollige reserves van Tether bijna de grens van $6,3 miljard.

De Bitcoin-portemonnee van Tether, ‘bc1q’, bevat 75.354 BTC, ter waarde van ongeveer $4,38 miljard. Op 31 maart 2024 kocht Tether 8.888 BTC ter waarde van $626 miljoen van Bitfinex, waardoor Tether’s “bc1q” de zevende grootste Bitcoin-houder werd. Het bedrijf onthulde dat 15% van zijn nettowinst in Bitcoin zou worden geïnvesteerd om de ondersteunende activa van de stablecoin te diversifiëren.

De unieke kenmerken van Milei Moneda maken het één van de beste crypto’s om in te investeren

Meme-munten zijn snel populair geworden. Omdat de markt voor meme-munten meer mogelijkheden biedt om beloningen te genereren, besteden beleggers er meer aandacht aan. Ondertussen heeft Milei Moneda zijn waarde bewezen door zichzelf te positioneren als een waardevolle meme-munt in de crypto-ruimte. De opmerkelijke prestaties in de lopende voorverkoop zijn slechts het topje van de ijsberg.

Milei Moneda stelt investeerders in staat zich aan te sluiten bij de levendige gemeenschap door het eigen token, $MEDA, te kopen. Investeren in $MEDA verleent investeerders bepaalde privileges, zoals stemrecht, de mogelijkheid om NFT-inzetten te verdienen en toegang tot kortingen. Eén van de kernkenmerken van Milei Moneda is dat het werkt met een belasting van 0%, wat de belangstelling van beleggers heeft vergroot.

Daarnaast besteedt Milei Moneda 15% van zijn middelen aan liquiditeit en 15% aan marketing en beloningen om zijn handelsprestaties en liquiditeit te verbeteren. Bovendien hanteert Milei Moneda een deflatoir mechanisme, dat de waarde van zijn token in de loop van de tijd zal helpen verhogen. Daarom is $MEDA de beste crypto voor beginners die slimme investeringskeuzes willen maken.

Terwijl $MEDA van fase 1 naar fase 2 van de voorverkoop ging, steeg de prijs van $0,010 naar $0,0125. Investeerders in fase 2 zullen genieten van een ROI van 60% wanneer $MEDA op 21 mei 2024 op Uniswap wordt gelanceerd voor $0,020. Daarom zeggen experts dat $MEDA de beste crypto is om in te investeren, omdat de toekomst ervan veel mogelijkheden biedt voor investeerders.

Heb je $MEDA-nieuwsgierigheid? Bezoek ons of chat op Telegram voor de inside scoop. Snel, leuk en informatief!


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.