Nieuws

The Hard Fork Summit 15-17 okt

Vanaf vanavond 15 tot en met 17 oktober 2019 vindt de tweede editie van de Hard Fork Summit plaats. Op dit evenement worden vooraanstaande financiers, toezichthouders en blockchain-experts samengebracht om gezamenlijk een nieuw tijdperk van business, fintech en gedecentraliseerde bedrijfsmodellen te bespreken. Dit wordt allemaal georganiseerd door The Next Web. Het evenement wordt georganiseerd op de Singel 542 te Amsterdam. Newsbit zal hierbij aanwezig zijn en het laatste nieuws uit eerste hand voor u bemachtigen.


Programma The Hard Fork Summit

Vanuit verschillende hoeken in de branche komen inspirerende sprekers op het evenement. Zo komen er sprekers uit het gebied van fintech, van blockchain en vanuit de wet- en regelgeving. Het programma is onderverdeeld in keynotes, discussiepanels en netwerksessie’s. Allemaal gaande rondom de vraag: “Wat zijn de financiële, decentrale businessmodellen van de 21e eeuw?”

Gedurende deze 3 dagen komen diverse sprekers aan het woord. Op woensdag en donderdag loopt het programma van 09:00 tot 17:00 en staan er voor de avond diverse meetups die aansluiten op het geplande evenement.


Inspirerende Sprekers

De volgende sprekers die aanwezig zullen zijn bevestigd:

  • Dan Morgan, Head of Regulatory Relations Europe, Ripple
  • Larry Sanger, Mede-Oprichter, Wikipedia
  • Eveline van Wezel, Digital Advisor in AI & Blockchain, Microsoft
  • Kavita Gupta, Voormalig Managing Partner, Consensys
  • Marloes Pomp, Blockchain Coalition, Nederlandse overheid
  • Brian Norton, COO MyEtherWallet
  • Sally Eaves, CTO Emergent Technology en Global Strategy Advisor – Blockchain AI FinTech voor Verenigde Naties (VN).

Naast deze sprekers zullen nog heel veel andere inspirerende sprekers aanwezig zijn.