milei
Persbericht

Top 3 Crypto’s Klaar om te Skyrocketen in de Bull Market–XRP, ONDO en Milei Moneda

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


  • Ripple: Bulls zijn optimistisch over XRP ondanks dumps.
  • ONDO’s 112,9% maandelijkse winst trekt whales aan.
  • Milei Moneda’s $MEDA winsten zijn in steen gezet.

Voorafgaand aan het Bitcoin halveringsevenement, steeg de prijs van BTC rond zijn ATH weer. Terwijl de supercoin zich voorbereidt om de cryptomarkt in een bullish run te leiden, springen drie altcoins eruit als de topcrypto’s om te kopen. Ripple (XRP), ONDO, en Milei Moneda ($MEDA) zijn de voornaamste altcoins om in de gaten te houden voor prijsstijgingen als de markt een bullish vlucht neemt.

Economiseer zoals Milei: Investeer in $MEDA!

Ripple Klimt Stabiel Omhoog

XRP heeft een geschiedenis van het volgen van markttrends. Op nummer zes, volgens CoinMarketCap, bevindt Ripple’s blockchain zich net buiten de top 5 cryptocurrencies in de crypto-wereld qua marktkapitalisatie.

Maar sommige grote XRP-houders doen afstand van de munt in een nogal bizarre wending van zaken. Terwijl je zou verwachten dat de stemming in de Ripple-community zou ontbreken aan vuur, is er een hernieuwd enthousiasme in XRP. Dit is deels te danken aan crypto-nieuws over enige erkenning van Mastercard. Het populaire betaalplatform erkende Ripple als een van de topbetaaloplossingen in Latijns-Amerika, wat de moraal van de Ripple-mensen een boost gaf.

Op de grafieken heeft XRP niet echt veel gedaan. Zijn YTD rendement staat op 0,8%, maar zijn omzet sinds februari is indrukwekkender met 23,4%. Een paar weken geleden bereikte XRP zijn hoogste prijsniveau sinds november 2023, en de munt is blijven handelen rond dat prijsniveau. De bulls zijn optimistisch over een XRP-pomp, en experts geloven dat het nog steeds een goede crypto is om te kopen.

ONDO: Nieuwe Favoriet van Whales

Ondo Finance staat bekend om zijn unieke eigenschap in de crypto-wereld. ONDO streeft ernaar de kloof tussen traditionele en gedecentraliseerde financiën (DeFi) te overbruggen. Door gemakkelijke integratie van activa, maakt Ondo Finance het mogelijk dat echte wereld activa worden gerepliceerd op zijn blockchain.

Recentelijk zijn er veel whale bewegingen geweest in Ondo Finance, aangezien de interesse in ONDO tokens groeit. Deze influx van whales kan worden gelinkt aan ONDO’s recente prijsstijgingen. In de afgelopen dagen heeft ONDO zijn ATH bereikt en deze ten minste twee keer doorbroken.

ONDO is sinds begin maart met 112,9% gestegen. De munt is momenteel trending, en in de laatste week heeft de munt een pomp van 39% opgenomen. Met het whale verkeer dat richting ONDO gaat, heeft de munt zijn weg gevonden naar de lijst van beste crypto’s om nu te kopen.

ICO van Milei Moneda Ontworpen voor Winst

Net als veel andere altcoins, heeft de nieuwe cryptocurrency ICO, Milei Moneda, zijn zinnen gezet op winst. Maar in tegenstelling tot zelfs de top altcoins, laat Milei Moneda’s $MEDA token investeerders niet in twijfel. De $MEDA winsten van de lopende voorverkoop zijn ingesteld op 100% ROI bij lancering. En dat is nog niet alles over Milei Moneda.

$MEDA is een meme coin die is geïnspireerd door de persoonlijkheid van de gepassioneerde president van Argentinië, Javier Milei. De munt neemt Javier’s vasthoudende en excentrieke persoonlijkheidstrekken over met een mix van sarcasme en plezier.

De gemeenschap van Milei Moneda gaat zijn innovatie en creativiteit voeden. $MEDA houders zullen periodieke bijeenkomsten hebben waar ideeën worden gedeeld over wat het volgende is voor het project, en de beste ideeën krijgen beloningen variërend van exclusieve NFT’s tot kortingen en nog veel meer.

Als je van HODL houdt, heeft Milei Moneda een deflatoir systeem opgezet waarbij 5% van zijn $MEDA tokens worden verbrand. Dit zou de prijsbewegingen van $MEDA stabiliseren en de vraag naar de munt stimuleren door schaarste. Meer vraag en minder aanbod gelijk meer waarde.

$MEDA tokens worden snel verkocht voor $0.010. Het bevindt zich nog in Fase 1 van zijn voorverkoop, en Milei Moneda investeerders liggen op koers voor een zekere 100% ROI wanneer het project in mei lanceert voor $0.020 per token.

Nieuwsgierig naar $MEDA? Bezoek ons of chat op Telegram voor de inside scoop. Snel, leuk en informatief!


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.