Vechain vet
Persbericht

Top 3 munten klaar voor explosie na de Bitcoin Halvering: VET, ATOM en KANG

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Dit jaar wordt de langverwachte Bitcoin halvering binnen enkele dagen verwacht, en veel munten laten enorme rally’s zien na de halvering, gebaseerd op eerdere gebeurtenissen. VeChain (VET) en Cosmos (ATOM) zijn al op weg naar de maan, met analisten die enorme rally’s projecteren in de komende dagen. KangaMoon (KANG) haalt bijna $5,5 miljoen op in de aanhoudende voorverkoop nu de dynamiek van het project blijft groeien. Als een van de trendsettende meme-munten op de markt, hebben analisten KANG gekozen als een van de beste crypto’s om in te investeren vóór de Bitcoin halvering.

KangaMoon (KANG), de beste crypto-investering die 50x belooft

KangaMoon behoort tot de top crypto’s die zullen stijgen na de Bitcoin Halvering, gebaseerd op hun groeipotentieel. Terwijl VeChain en Cosmos rally’s meemaken, blijft de KangaMoon native token KANG investeerders aantrekken. Tot nu toe hebben meer dan 6000 handelaars de voorverkoop gekocht, met meer dan 20.000 aanmeldingen van leden van de gemeenschap. Nadat er al meer dan $5 miljoen is opgehaald in de voorverkoop, hebben sommige analisten een rendement van 50x geprojecteerd in de komende maanden.

Als een speel-en-verdien-platform, kunnen gebruikers deelnemen aan wekelijkse, maandelijkse en driemaandelijkse uitdagingen en beloningen en prijzen verdienen. Niet-gamers kunnen speculeren op de uitkomsten van wedstrijden en prijzen winnen. In wezen is elke uitdaging op het platform een kans om beloningen te verdienen. Gebruikers kunnen beloningen verdienen als ze deelnemen aan gemeenschapsactiviteiten zoals delen, tweeten of reageren op berichten die het project op sociale media promoten.

KangaMoon is momenteel in de 5e fase van de voorverkoop, waarbij het KANG-token wordt verkocht voor slechts $0,0196. Vroege voorverkoopkopers hebben een ROI van 290% gekregen, omdat de prijs stijgt na elke fase. Met de bijgevoegde bonus van 10% op stortingen, nemen slimme investeerders al het voordeel om het token te accumuleren.

Ondertussen staat het $KANG-token gepland om genoteerd te worden op populaire tier-1 beurzen zoals Uniswap in Q2. Daarom hebben crypto-experts de KANG-prijs getipt om $1 te bereiken in Q4. De spelmarkt wordt gewaardeerd op $176 miljard en KangaMoon wil dat mensen toegang hebben tot deze markt. Boven alles is KangaMoon een van de beste crypto’s om nu in te investeren.

VeChain (VET) zet bull run voort nu Bitcoin halvering nadert

VeChain is op weg naar een rally na de laatste marktangst die veel tokens in een neerwaartse trend duwde. Ter context, de prijs van VeChain is in de afgelopen maand met 6% gestegen volgens gegevens van CoinMarketCap. Echter, de prijs van de munt is in de afgelopen week met een kleine 2% gedaald.

De marktkapitalisatie van VeChain is nu boven de $3,3 miljard en analisten projecteren $4 miljard voor het einde van de maand. Hoewel het handelsvolume niet zo indrukwekkend is, geloven crypto-analisten dat de munt in de komende dagen zal rallyen. Zo zou de prijs van VeChain na de Bitcoin halvering $0,10 kunnen bereiken.

Cosmos (ATOM) prijs zakt onder belangrijke steunzone

Het blockchainnetwerk van Cosmos streeft ernaar veilige communicatie en interoperabiliteit tussen talrijke blockchains mogelijk te maken, terwijl het problemen met betrekking tot duurzaamheid, schaalbaarheid en soevereiniteit oplost. De native token, ATOM, heeft wekenlang tegen de beertrend gevochten.

Volgens gegevens van CoinMarketCap is de prijs van Cosmos in de afgelopen 30 dagen met 30% gedaald en in de afgelopen week met 24%. De prijs van Cosmos is ook onder de belangrijke steunzone van $10 gedaald. Hoewel de algemene markt in een neerwaartse trend zit, geloven sommige analisten dat de token binnenkort een opleving zal meemaken. Als dat gebeurt, zal de prijs van Cosmos binnenkort de weerstandstrendlijn van $12 opnieuw testen.

Ontdek vandaag nog de spannende mogelijkheden van de KangaMoon (KANG) voorverkoop!

Website: https://KangaMoon.com/

Join Our Telegram Community: https://t.me/KangaMoonofficial


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.