Nieuws

Uwerx (WERX) voorverkoop explodeert in 2023 terwijl Ethereum Classic (ETC) en Dogecoin (DOGE) afnemen

De economische recessie heeft de cryptowereld net zo intens beïnvloed als andere sectoren. Voor crypto’s zoals Ethereum Classic (ETC) is de impact groter. Dogecoin (DOGE) is een andere cryptomunt die forse tegenslagen heeft geleden.

Temidden van de worstelende crypto’s zorgen projecten in hun voorverkoopfase zoals Uwerx voor een frisse kijk. Volgens experts uit de industrie kan Uwerx in 2023 met 6000% stijgen. Een nadere blik op de drie crypto’s en hun prijsvoorspellingen.

Ethereum Classic (ETC) herstelt traag

Ethereum Classic (ETC) is een gedecentraliseerd, open-source cryptoplatform dat gebruik maakt van slimme contracten. Ethereum Classic (ETC), gemaakt in 2016 na de DAO-hack, is de originele Ethereum, de kleinere blockchain. Het is populair omdat het gebruikers in staat stelt te profiteren als digitale valuta en ook voor het uitvoeren van transacties zoals financiële diensten, games, apps en meer.

Ethereum Classic (ETC) kost momenteel $20,08. Bovendien heeft het een 24-uurs handelsvolume van $158.609.330. Van de vroege prijs van $0,5 in 2016, steeg de waarde van Ethereum Classic (ETC) tot zijn recordhoogte van $40 in 2017. Maar sindsdien is Ethereum Classic (ETC) in waarde gedaald met positieve vooruitzichten. Experts voorspellen een toekomstige prijsstijging, waardoor het een goede investeringsoptie is.

Dogecoin (DOGE) Prijs ingesteld op volatiele groei

Dogecoin (DOGE) kost momenteel $0,080370 en het is een open-source cryptovaluta die is gebaseerd op de beroemde hondenmeme. Dogecoin (DOGE), gevorkt van Litecoin, wordt gebruikt voor het doen van betalingen en ook voor het geven van fooien.

Use cases omvatten beloningen voor mensen tijdens interacties op sociale media. Dogecoin (DOGE) werd beroemd na een paar tweets van Elon Musk. Het 24-uurs handelsvolume van Dogecoin (DOGE) is $390.545.645. Volgens crypto-analisten kan Dogecoin (DOGE) in 2023 een maximale waarde van $0,158 bereiken.

Uwerx (WERX) heeft een uitstekende toekomstvisie

Uwerx is een freelance platform dat is gebouwd op het Polygon Network. Het bevindt zich in de voorverkoopfase en een belangrijke factor om op te merken bij Uwerx is de 25-jarige liquiditeitsvergrendeling die zal worden geïnitieerd na voltooiing van de voorverkoop. Investeerders zullen het project zeker aantrekkelijk vinden, aangezien het al is gecontroleerd door InterFi Network en Solidproof. Na hun aankondiging deed het team afstand van het eigendom van slimme contracten zodra de belastingen tot nul werden teruggebracht. Enkele belangrijke voordelen van Uwerx zijn:

● Een lage fee van 1% tegenover de 20% fee van platformen zoals Upwork.
● Betere transparantie in archiefbewaring door gebruik van blockchain-technologie
● Bescherming van intellectuele eigendomsrechten
● Integratie met populaire communicatie- en samenwerkingstools; Slack, Trello en Asana

Uwerx (WERX) presteert beter dan andere cryptoplatforms

De huidige prijs van Uwerx is $ 0,0075. Het bevindt zich in fase 2 en crypto-analisten voorspellen dat de munt tegen december 2023 kan stijgen tot $ 2,60. De reden voor de hoge prijsvoorspelling is vanwege de aangeboren voordelen die het platform biedt in vergelijking met conventionele freelanceservices. Het heeft een grote kans om een populaire en zeer gewaardeerde cryptovaluta te worden die wereldwijd door miljoenen wordt gebruikt.

De vooruitzichten voor zowel Ethereum Classic (ETC) als Dogecoin (DOGE) zien er gunstig uit; het is echter niet zo goed als Uwerx. Zoals ervaren investeerders weten, is investeren in projecten die zich in een vroeg stadium bevinden een verstandige keuze vanwege de aanzienlijke winsten die kunnen worden gegenereerd.

Uwerx heeft een hoog groeipotentieel omdat het gebonden is aan de vasthoudende gig-economie, waardoor het een lucratieve investeringsoptie is. We zijn er sterk van overtuigd dat hierin investeren een grote kans kan zijn om een toekomstige blue-chip cryptovaluta te houden tegen een extreem goede prijs, en voor de lopende aankoopbonus van 25%.

Bekijk nu de lopende Uwerx-voorverkoop en maak kans op $5.000!

Presale: invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Website: https://www.uwerx.network/