spacecatch
Persbericht

VANG Dit: Een nieuw spel waarbij geld uit de… ruimte valt (letterlijk)

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Kijk omhoog naar de lucht! Niet voor vogels of vliegtuigen, maar voor een mogelijke stortregen van… cash! Ja, je leest het goed. Dat komt omdat er een nieuw spel is genaamd SpaceCatch, en het gooit het traditionele concept van beloningen overboord.

Hier gaat het niet om punten of ervaring – we hebben het over echte, in-game valuta die letterlijk uit de ruimte valt.

Nieuwsgierig? Maak je klaar om in de wereld van SpaceCatch te duiken. Dit is waar je reflexen en een beetje geluk je kunnen helpen om virtuele (en mogelijk echte) beloningen binnen te halen!

Wat is SpaceCatch?

SpaceCatch is een nieuw AR, M2E (Move to Earn) spel dat onlangs op 22 april 2024 zijn publieke bètaversie heeft gelanceerd, na veel verwachtingen en enthousiasme. Het spel, ontwikkeld door een toegewijd team, beschikt over indrukwekkende functies en voordelen.

Als het gaat om de gameplay van SpaceCatch, bevind je je in een futuristische wereld waar de aarde wordt aangevallen door AI-gestuurde buitenaardse wezens. Als speler word je een Catcher met de missie om deze geavanceerde indringers te verslaan en de vrede te herstellen.

Met slechts 22.000 beschikbare slots voor de publieke bèta, voelt het meedoen als een exclusief toegangsbewijs voor de meest opwindende club in de crypto-industrie. Het spel heeft al snel veel aandacht en deelnemers getrokken.

Maar SpaceCatch is geen vluchtige trend. Het creëert een levendige gemeenschap die elke dag groeit. Als je klaar bent om de wereld te redden en beloningen te verdienen terwijl je dat doet, verzeker jezelf van een plek, en laten we die AI-gestuurde buitenaardse wezens laten zien waartoe Catchers in staat zijn!

Gebruik van geavanceerde technologieën voor een ongeëvenaarde game-ervaring

SpaceCatch brengt gaming naar nieuwe hoogten met het gebruik van geavanceerde technologieën. Het werkt op twee innovatieve gamemodellen: Move to Earn (M2E) en Play to Earn (P2E). Met P2E is het concept eenvoudig: speel om de vrede op aarde te herstellen.

Het M2E-aspect onderscheidt SpaceCatch echter echt door de integratie van Augmented Reality (AR). Stel je voor dat je door het park loopt of ontspant in je woonkamer, en plotseling zie je een alien vlak naast je. AR integreert spelonderdelen naadloos met je echte omgeving, wat de immersie versterkt zoals nooit tevoren.

Bovendien gebruikt SpaceCatch Kunstmatige Intelligentie (AI) om de ervaring van elke speler te personaliseren. Je gameplay evolueert op basis van je beslissingen, voorkeuren, gedrag, gevechtsstijl en meer, waardoor geen twee spelers hetzelfde avontuur beleven.

Met SpaceCatch kun je je voorbereiden op een game-ervaring die uniek op jou is afgestemd.

Klaar om erin te duiken en te spelen?

Met SpaceCatch kun je meteen in de actie duiken. SpaceCatch heeft onlangs zijn publieke bètaversie gelanceerd op 22 april 2024, en er is nog steeds tijd om mee te doen aan de pret! Om te beginnen, ga je gewoon naar de officiële SpaceCatch-website en klik je op “Probeer de bèta nu.”

Voor Android-gebruikers is het heel eenvoudig. Download “SpaceCatch (Vroege Toegang)” uit de Google Play Store, meld je aan, en je bent klaar om te gaan.

iOS-gebruikers, maak je geen zorgen. Je moet eerst de Test Flight-app downloaden. Zodra dat is geïnstalleerd, kun je SpaceCatch downloaden, je account aanmaken, je profiel instellen, en beginnen met je missie om de indringers te verslaan.

Vergeet ook niet dat het SpaceCatch-team enthousiast wacht op je feedback. Jouw input zal de toekomst van het spel bepalen, dus aarzel niet om je gedachten en ervaringen te delen.

Leer Meer en Probeer Het Nu

Klaar om je stempel te drukken in het SpaceCatch-universum? De SpaceCatch Public Beta is nu live, en er is nog tijd om je aan te sluiten bij onze geweldige gemeenschap.

Maak contact met SpaceCatch op Telegram, Discord, X (Twitter), YouTube, Instagram, Medium, CoinMarketCap, of CoinGecko om vandaag aan je intergalactische avontuur te beginnen!


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.