ScapesMania Altcoin
Persbericht

Vóór de stijging: Het identificeren van de beste Altcoin-picks

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De altcoin-sector vertoont opmerkelijke veerkracht en groei te midden van de volatiliteit van Bitcoin (BTC), waarbij de Total3-index op 14 maart $788 miljard bereikte, een stijging van 74% ten opzichte van de vorige piek. Deze stijging duidt op een groeiende interesse van investeerders in altcoins, wat mogelijk kan leiden tot een ‘maniefase’ en een cruciaal moment in de evolutie van de cryptocurrency-markt aangeeft.

Het identificeren van veelbelovende altcoins is van cruciaal belang bij het anticiperen op een marktgolf, waarbij Bitcoin (BTC) toonaangevend is op het gebied van kapitalisatie, maar bepaalde projecten goed gepositioneerd zijn voor groei.

ScapesMania: het grote debuut

Na een enorm succesvolle voorverkoop die 6,125 miljoen dollar aan financiering opbracht, bijna 18.400 houders trok en meer dan 60.000 volgers trok, was ScapesMania’s PancakeSwap-debuut eindelijk gearriveerd. De handel begon met MANIA/WBNB en MANIA/USDT liquiditeitsparen.

De debuuthandelsdag was opmerkelijk. De tokenprijs heeft veerkracht getoond, wat wijst op robuuste tokenomics en veelbelovende projectvooruitzichten.

DEXTswap

Het aantal houders bleef in de eerste 24 uur stabiel op 18,41K, met een handelsvolume van $2,25 miljoen. ScapesMania domineerde onmiddellijk de Hot Pairs-lijst van DEXTools.

Hot Pairs
Buy ScapesMania

Baanbrekende benadering van gaming

ScapesMania is een gaming-ecosysteem waar spelers kunnen duiken in meeslepende ervaringen zonder enige voorafgaande kennis van cryptovaluta. Ondertussen kunnen de eigenaren profiteren van het succes van het project en via DAO inspraak hebben in de richting ervan.

Door gebruik te maken van de groeiende casual gaming-industrie tijdens de huidige bull run bevindt ScapesMania zich in een gunstige positie. Als je crypto-nieuws volgt, ben je waarschijnlijk getuige geweest van succesverhalen over gamingprojecten tijdens de recente marktrally. Nu is ScapesMania helemaal klaar om van start te gaan en zijn potentieel te ontketenen in een bloeiende niche.

Waarom kiezen voor ScapesMania?

Vraagt u zich af waarom de community massaal naar ScapesMania komt?

TrustScore

Laten we de aantrekkingskracht ervan ontcijferen:

  • De tokenomics van $MANIA zijn zorgvuldig uitgebalanceerd met cliff en vesting. Een gestructureerd verwervingsschema is bedoeld om een evenwicht te bewaren tussen vraag en aanbod.
  • Het $MANIA-token dient voor het bestuur in de zich ontwikkelende DAO en fungeert als in-game valuta in het pilot-gamingproject. Communityleden kunnen ook tokens inzetten voor extra beloningen en deelnemen aan activiteiten voor meer tokens. Het team werkt actief aan het uitbreiden van de bruikbaarheid van het token, met plannen om nieuwe projecten te introduceren en de gebruiksscenario’s ervan binnen het ecosysteem te vergroten.
  • Er is een solide promotiestrategie voor post-listing in het spel. Het team heeft zijn marketingtalent gedemonstreerd, wat blijkt uit het succes van de voorverkoop van meer dan $6 miljoen, het aantal 18,4K+ houders, de actief groeiende gemeenschap van meer dan 60K+ en een gemiddeld maandelijks verkeer van meer dan 75K+. Om het bereik van het project verder uit te breiden, test ScapesMania voortdurend nieuwe marketingkanalen.
  • Het slimme contract van het project heeft een goedkeuringsstempel gekregen van BlockSafu. Als houder kunt u vertrouwen op de inzet van het platform op het gebied van veiligheid.
  • ScapesMania wint terrein op belangrijke cryptoplatforms, ondersteund door steun van gerespecteerde influencers in het veld.

De weg voor ons

In een wereld waar casual gaming regels zijn, loopt ScapesMania voorop door slim te voldoen aan wat de markt vraagt. In tegenstelling tot andere projecten die te maken hebben met de verbinding met hun publiek, sluit ScapesMania aan bij de wensen van de gemeenschap: gamers genieten van hun favoriete tijdverdrijf terwijl de eigenaren profiteren van het succes van het ecosysteem.

Volgens Statista zal de casual gaming-industrie naar verwachting omhoogschieten naar 19,12 miljard dollar in 2027. Deze voorspelling markeert de niche als potentieel lucratief.

Nu de doelstellingen voor het genereren van fondsen zijn overtroffen, is het team nu volledig ondergedompeld in productontwikkeling. Om snel van start te kunnen gaan, werkt het project samen met de ontwikkelaars die in 2023 een prestigieuze subsidie hebben binnengehaald voor de categorie Metaverse/Gaming/NFT.

Sven, CEO van ScapesMania, zegt: “Zoals u weet is een bekwaam team van cruciaal belang om ambitieuze doelen te bereiken. Je kunt nu al zien hoe bekwaam en efficiënt ons lanceerteam werkelijk is. We werken tegelijkertijd aan het product. We geven ook prioriteit aan de versterking van het ontwikkelingsteam.”

Word lid van het communitykanaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste releases.

Gemeenschapsvertrouwen

De cryptogemeenschap gonst van het project op populaire platforms. Ze zijn enthousiast om zich bij ScapesMania aan te sluiten omdat ze de visie delen en er actief bij betrokken willen zijn. Walvissen merken dit ook op, met stortingen die al boven de $20.000 liggen.

Het is duidelijk dat dit succes niet mogelijk zou zijn zonder zo’n loyale gemeenschap. Het ScapesMania-team bedankt zijn supporters hartelijk voor deze kickstart. En onthoud: dit is nog maar het begin: er komt nog veel meer!

Sluit je aan bij de ScapesMania-beweging

Het avontuur van ScapesMania begint nog maar net. Nu de casual gaming-industrie zich opmaakt voor exponentiële groei in de komende jaren, is er nooit een beter moment geweest om dit veelbelovende landschap aan te boren.

Weet je nog hoe gamingprojecten in 2021 een hoge vlucht namen? Welnu, de huidige hausse op de cryptomarkt zou een vergelijkbare kans op expansie kunnen bieden. Met een stabiele prijs na de notering en sterke initiële steun heeft de munt zijn veerkracht al bewezen.

Het toekomstige prijstraject hangt af van de kracht van de gemeenschap, ontwikkelingsmijlpalen en robuuste marketingstrategieën, waarin ScapesMania allemaal uitblinkt, waardoor eindeloze mogelijkheden in het verschiet liggen.

ScapesMania

Waarom wachten? Onderneem vandaag nog actie! Verzeker uw plek op een potentieel lonende reis – pak nu uw $MANIA-tokens op PancakeSwap.

Sluit u aan bij 18K-houders – Koop nu $MANIA!

Avalanche (AVAX): het krachtige platform

Avalanche (AVAX) pakt transactiesnelheid, decentralisatie en beveiligingsproblemen aan met zijn unieke consensusmechanisme en Ethereum-compatibiliteit, waardoor het sterk wordt gepositioneerd in de DeFi- en bredere blockchain-ruimte. Ondanks prijsschommelingen zijn de robuuste technologie en ecosysteemontwikkeling van cruciaal belang voor de toekomst.

De voorspellingen voor Avalanche (AVAX) variëren van optimistisch tot conservatief, met potentiële hoogtepunten in de honderden in 2030, afhankelijk van het behoud van technologische uitmuntendheid te midden van de blockchain-evolutie.

Cardano (ADA): De duurzame blockchain

Cardano (ADA) navigeert door toezicht van de toezichthouders en is getuige van de groei in de Total Value Locked (TVL)- en stablecoin-sector, aangedreven door zijn wetenschappelijke aanpak en focus op duurzaamheid. Voorspellingen duiden op geleidelijke prijsstijgingen, met potentieel voor aanzienlijke winsten in 2030, afhankelijk van voortdurende ontwikkelings- en adoptie-inspanningen te midden van regelgevingshindernissen.

Ondanks optimistische langetermijnvoorspellingen moet Cardano (ADA) innoveren en uitdagingen op het gebied van de regelgeving aanpakken om het volledige potentieel en de wijdverspreide acceptatie ervan te realiseren.

Polkadot (DOT): De pionier op het gebied van interoperabiliteit

Polkadot (DOT) onthult Polkadot 2.0, wat interesse wekt in zijn toekomstige mogelijkheden om blockchain-interoperabiliteit en schaalbaarheid voor het gedecentraliseerde web te verbeteren. De prijsvoorspellingen voor DOT variëren, met verwachtingen van substantiële groei, aangedreven door de technologische vooruitgang en de communicatie tussen de ketens.

De langetermijnvoorspellingen voor Polkadot (DOT) zijn optimistisch, afhankelijk van het succes van Polkadot 2.0 en het vermogen ervan om ontwikkelaars en projecten aan te trekken voor duurzame groei.

Conclusie

De cryptocurrency-markt bevindt zich momenteel in een belangrijke fase van veerkracht en groei, vooral binnen de altcoin-sector. Op dit gebied onderscheidt ScapesMania zich als een van de potentieel meest veelbelovende betaalbare crypto’s van maart die klaar zijn voor aanzienlijke groei.

Website: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Announcement Groep: https://t.me/scapesmaniaAnn


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.