solana
Solana

Voormalig Goldman Sachs bankier noemt Solana een ‘raket’

Voormalig Goldman Sachs bankier Raoul Pal zegt dat Solana (SOL) er als een raket uit begint te zien. De grafieken van Solana zijn volgens Raoul Pal enorm bullish op dit moment, zo vertelt hij in een nieuw interview met Scott Melker.

Raoul Pal stipt in het interview ook Firedancer aan, een nieuwe validator-client voor de blockchain van Solana; die wordt ontwikkeld door handelsgigant Jump Crypto.

Bullish over Solana

Raoul Pal bespreekt in het interview dus ook Firedancer, een stukje software dat het mogelijk moet maken om de schaalbaarheid van Solana een duw in de goede richting te geven en het potentiële aantal transacties per seconde op te tillen naar 1 miljoen stuks per seconde.

“Ik kwam op een dag thuis en keek voor het eerst sinds lange tijd naar de grafieken; Solana versus Ethereum (SOL/ETH) en Solana versus Bitcoin (SOL/BTC) en ik dacht… dit ziet eruit als een raketschap! Wat is hier gaande?

Ik begon me erin te verdiepen en de interviews met Jump Trading te kijken, het team achter Firedancer, en ik realiseerde me dat het een losstaande validator was voor Solana; die de beveiliging van de hele blockchain verbetert”, aldus Raoul Pal.

Op dat moment zou de voormalig topbankier zich hebben bedacht dat dit een serieuze ontwikkeling was voor Solana.

Wanneer komt Firedancer uit?

Het is overigens nog niet duidelijk wanneer Firedancer precies op de markt komt. Dat is op dit moment nog even geheim.

Raoul Pal, de voormalig topbankier van Goldman Sachs, verwacht in ieder geval dat Solana de bullmarkt die Ethereum in 2021 doormaakte kan herhalen.

Volgens Pal loopt Solana wat dat betreft één cyclus achter op Ethereum en kan het de komende jaren echt nog knallen, vandaar ook de benaming “raketschip” die hij voor het project gebruikte.

“Ik kijk naar de risico’s en de potentiële beloningen en denk bij mezelf… zou dit het Ethereum van deze cyclus kunnen worden?”, zo vraagt Raoul Pal zich af.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Solana of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Solana nieuws

‘Deze Ethereum-rivaal kan nog VEEL verder stijgen’
Analist voorspelt nieuw koersrecord Solana van $360
Solana stijgt 250%: Oprichter weerlegt ‘Ethereum Killer’ label
Meer nieuws

Meest gelezen

Zoveel geld zou je nu hebben als je begin dit jaar voor 2000 euro aan Bitcoin had gekocht
Enorme prijsstijging: Cryptomunt schiet 75% omhoog na grote aankondiging
Nieuwe ontwikkelingen in Ripple rechtszaak: Mogelijke gevolgen voor XRP koers