poodlana
Persbericht

Waarom poedels de populairste hondentrend in crypto worden

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Elke hond heeft zijn dag – van Dogecoin tot Shiba Inu – maar de nieuwe hond in de buurt lijkt de volgende nummer 1 te worden.

Poodlana (POODL) is een meme coin met poedel thema op Solana die zich bezighoudt met de sector van high-fashion en zichzelf omschrijft als de ‘Hermès van Crypto.’

Dit project heeft de branding, geografische relevantie, industrie en routekaart om poedels tot crypto sterrendom te brengen. Dit is de reden waarom Poodlana de volgende crypto koning zou kunnen zijn.

Poedels: een Aziatische fascinatie

Poedels zijn wereldwijd al een populair hondenras en staan ​​op de vijfde plaats van de meest populaire hondenrassen. In het Verre Oosten heeft dit echter een koortsachtig hoogtepunt bereikt, waarbij poedels de obsessie van Azië zijn geworden. Ze staan ​​op nummer 1 in Japan, nummer 2 in Korea en nummer 3 in China.

Waarom is dit belangrijk? Azië is verantwoordelijk voor 80% van het handelsvolume in meme coins. Dus als een hond Azië kan overnemen, kan hij ook de markt voor meme coins overnemen.

Het Aziatische sentiment maakt of breekt meme coin projecten, waarbij een golf van momentum kan ontstaan die activa naar internationale roem kan schieten. Twee recente voorbeelden van deze trend zijn CHUANPU en BIAO, die hun groei in Azië een impuls gaven voordat ze mondiaal gingen en respectievelijk een rendement van 40.000% en 680% opleverden.

De dynamiek van de recente SOL meme coin hype en het Aziatische handelsvolume zijn genoeg om alleen al opwinding te genereren, maar als je het onaangeboorde potentieel van de poedelpopulariteit in ogenschouw neemt, is Poodlana misschien wel de beste nieuwe crypto om te kopen.

Modereferenties = groeireferenties

De mondiale mode industrie bereikte in 2023 een duizelingwekkende waardering van 1,7 biljoen dollar. De omvang van deze ruimte was aantrekkelijk voor blockchain innovators, met een groeiende crypto mode crossover waarbij nieuwe projecten en high-fashion NFTs hun marktdebuut maakten. Bovendien wordt verwacht dat de Aziatische modehandel alleen al in 2028 798,4 miljard dollar zal bedragen.

Vanwege zijn glamoureuze geloofsbrieven is Poodlana niet alleen klaar om het verhaal van de honden coin te domineren; het is ook ontworpen om relevantie te bereiken in deze exploderende commerciële sector als dé digitale troef ter aanvulling van een modebewuste samenleving.

Poedels domineren ook de Aziatische populaire cultuur. Eigenaren zijn onder meer K-popsterren Jisoo en Lisa van BLACKPINK, en G-Dragon van Big Bang, plus superster actrices Song Hye-kyo, Fan Bingbing en Liu Yifei.

De internationale rage van K-pop, de nauwe relatie met mode en de algemene symbiose van mode en de Aziatische cultuur vormden de basis voor Poodlana om de populairste trend in crypto te worden.

De routekaart naar succes

Beleggers krijgen hun eerste kans om te investeren in de waanzinnige populariteit van poedels met de Poodlana presale, die van start gaat op 17 juli 2024. Deze loopt echter slechts 30 dagen en geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt, dus je moet snel wezen.

POODL kan worden gekocht met SOL, BNB, ETH, USDT, USDC en fiat- of kaartbetalingen, en zal tijdens de presale beschikbaar zijn voor een aanzienlijke korting. Dit nog vóór een DEX listing op Raydium op 16 augustus 2024.

Dit is een verhaal dat zich snel ontvouwt, en zonder lock-ups of vesting-periodes zal de prijsactie waarschijnlijk dramatisch zijn.

Het team van Poodlana heeft een duidelijk en beslissend groeiplan opgesteld. Het omvat het opbouwen van een community van hoogvliegers op het gebied van crypto en mode om hun verreikende invloed te benutten en het creëren van partnerschappen met prestigieuze modemerken en lifestyle platforms.

Gedurende de presale zal de opwinding worden gehandhaafd door exclusieve airdrops en bonussen, de introductie van een lucratief stakingplatform en een late verschuiving naar cryptofilantropie, een gebied van crypto dat snel een fenomeen aan het worden is.

Moet ik investeren in Poodlana?

Als je geïnteresseerd bent in een project met een echt 1000X potentieel, dat de hondenbranding, modereferenties, exclusiviteit en geografische relevantie heeft om de geesten – en wallets – van crypto investeerders over de hele wereld te veroveren, waarom zou je dan niet investeren?

Tot 16 augustus heb je de kans om, tegen een sterk gereduceerde prijs, vroegtijdig toegang te krijgen tot een van de populairste nieuwe crypto’s.

De lancering van Poodlana is gepland voor 17 juli. Er zal een presale van 30 dagen zijn, gevolgd door een listing, slechts 60 minuten later. Bezoek de Poodlana website voor meer details en om mee te doen aan de opwinding.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.