Ripple, XRP
Persbericht

Waarom stijgen Ripple en Solana ondanks deze marktdip? Een nieuwe altcoin, KangaMoon, haalt $6 miljoen op

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Tijdens de dip in de cryptomarkt hebben twee altcoins veel ontwikkelingen doorgemaakt die de prijs omhoog dreven – Ripple (XRP) en Solana (SOL). Daarnaast heeft een nieuwe altcoin genaamd KangaMoon (KANG) ook golven gemaakt in deze ruimte. Deze ster van de voorverkoop in fase 5 heeft tot nu toe meer dan $6 miljoen opgehaald. Veel analisten suggereren dat KANG de volgende $1 altcoin in 2024 zou kunnen worden. Laten we eens kijken waarom.

Ripple Crypto Stijging en Voorstel voor Directe Leningen

Hoewel de cryptomarkt neerwaarts was, heeft Ripple (XRP) enige veerkracht getoond. Een van de vele dingen die de voortdurende groei van Ripple stimuleren, is het idee om directe leningen te implementeren op het XRP Ledger. Volgens RippleX zal dit leenprotocol eenvoudigheid en een modulair en flexibel ontwerp brengen.

Het afgelopen jaar zag de Ripple munt een stijging van 12,29%. De marktkapitalisatie van Ripple bedroeg op dat moment $28,81 miljard. Deskundigen blijven optimistisch, aangezien zeven technische indicatoren groen licht geven voor deze altcoin. Ze voorzien een mogelijke stijging tot $0,66 voor Ripple voor het einde van het tweede kwartaal van 2024.

De Solana-Bitcoin Brug Krijgt een Lanceerdatum

Het sterke ecosysteem en de toenemende acceptatie van Solana (SOL) hebben bijgedragen aan de prijsstijging te midden van de algemene marktvolatiliteit. Zeus Network heeft een cross-chain brug tussen Solana en Bitcoin aangekondigd, genaamd Zeus Program Library, die in het derde kwartaal van 2024 gelanceerd zal worden. Deze ontwikkeling heeft ook bijgedragen aan het optimistische scenario voor de Solana-munt.

De prijs van deze altcoin is met 520% gestegen, met een marktkapitalisatie van $61,62 miljard. Dankzij elf technische indicatoren in de koopzone voor Solana zijn marktanalisten overtuigd van het langetermijngroeipotentieel. Ze voorspellen een sprong naar $177 voor Solana binnen het tweede kwartaal van 2024.

KangaMoon (KANG) Voorverkoop op Koers om $7M te Bereiken

Te midden van deze marktwaanzin heeft KangaMoon (KANG), een nieuwe altcoin, aanzienlijke aandacht van handelaren getrokken. De voorverkoop van het project heeft $6 miljoen opgehaald, een indrukwekkende prestatie die aantoont dat mensen geïnteresseerd zijn in deze altcoin. Het kan zelfs $7 miljoen bereiken voor het einde van mei 2024.

KangaMoon speelt in op de bloeiende Play-to-Earn (P2E) gamemarkt, die naar verwachting $885 miljoen zal bereiken tegen 2028. Dit zal worden bereikt door het creëren van hun eigen P2E-spel. In dit spel kun je de KANG-token als in-game valuta gebruiken. Met deze altcoin kun je in-game items kopen en je personages upgraden.

Wat KangaMoon een van de beste altcoins maakt, is de focus op de gemeenschap. Zo geeft KangaMoon nu gratis KANG-tokens aan zijn meest actieve leden van de gemeenschap. Daardoor zijn meer dan 20.000 geregistreerde gemeenschapsleden nu actief op sociale media posts van KangaMoon.

Momenteel is deze altcoin $0,0196 waard in fase 5 van zijn voorverkoop – een sprong van 290% vanaf de startprijs van $0,005. Meer dan 6.000 mensen zijn nu KANG-houders en de vraag is hoog. Experts voorspellen een mogelijke stijging naar $1 zodra een Tier-1 CEX KANG noteert in het tweede kwartaal van 2024. Dit maakt KANG tot een van de top altcoins op dit moment.

Wat Onderscheidt KangaMoon van Ripple en Solana?

De marktkapitalisatie van KangaMoon is slechts $19,6 miljoen, wat verschilt van Ripple en Solana. Dit betekent dat er een snelle prijsstijging kan plaatsvinden als de nieuwe fondseninstroom relatief klein is. Met dit voordeel zou KANG de altcoin ruimte kunnen domineren. Als je een van de top altcoins wilt, meld je dan aan voor zijn voorverkoop en krijg een bonus van 10% op elke aankoop.

Ontdek Vandaag de Spannende Kansen van de KangaMoon (KANG) Voorverkoop!

Website: https://Kangamoon.com/

Join Onze Telegram Community: https://t.me/Kangamoonofficial


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.