Game.Chain_
Gesponsord bericht

Wat is de Chain.Game? – Een introductie van één van de nieuwste blockchain-gamingplatforms

Game.Chain is een cryptocurrency-gamingplatform met de focus op het aanbieden van een digitaal distrubutiedienstplatform dat zowel externe game-uitgevers als gamers met elkaar verbindt. Hiernaast promoot het een win-win-situatie voor de samenwerking tussen crypto en gaming.


Vier Modules

Game.Chain tracht naar het doorbreken van de barrière tussen gaming en crypto-ruimtes en is hierdoor van plan om nieuw gedrag en waarden aan alle tokenhouders en het gehele ecosysteem toe te voegen.

Om dit voor elkaar te krijgen bestaat Game.Chain uit 4 modules, namelijk de module ‘App store’, de module ‘Spelinformatie’, de module ‘Content delen’ en de module ‘Gamer-gemeenschap’.


Beschikbare Games

Inmiddels zijn al meerdere games met succes gelanceerd op de blockchain, die dit gezegd te hebben al te spelen zijn. Een voorbeeld hiervan is de game ‘EOS Legend’.

EOS Legend is een MMORPG voor op smartphones, die, zoals de naam eigenlijk al aangeeft, betalingen in EOS (EOS) ondersteunt. Door gebruik te maken van EOS, heeft de game de aanschaf van in-game aankopen aanzienlijk veiliger gemaakt en tevens ook eenvoudiger.

Hiernaast is ook de game ‘Armor Mania’ al beschikbaar op de blockchain. Armor Mania is wederom een game dat de focus legt op smartphones. De game, een militair vechtspel op smartphones, heeft epische veldslagen en er zijn krachtige tanks vrij te spelen. Spelers krijgen bij de eerste start van het spel een basistank, die zij door het spelen van de game kunnen upgraden. Zo zijn er meerdere tankupgrades beschikbaar naarmate spelers verder in de game komen.

Tot slot is de game ‘Heavenly Road’ al beschikbaar. De game Heavenly Road richt zich op vrijheidsbewustzijn versus groepsbewustzijn, waarmee het zich differentieert van de andere games. In deze game heeft het hemelse (heavenly) bewustzijnslichaam geen eigen vorm en legt het haar vertrouwen op de regels om de wereld te beheersen. Wanneer dit gelukt is kan hun eigen wereld pas worden geperfectioneerd!


Hoe Kan Ik Meespelen?

Gamers die graag zouden willen meespelen kunnen eenvoudig games opzoeken en downloaden via de officiële MyKey App, of zij kunnen gebruik maken van de link van de MyKey offline groepsaankondiging. Deze link is te vinden door hier te klikken.

Alhoewel de games al speelbaar zijn, wordt er nog voluit gewerkt om verbeteringen aan de games te brengen. Hierdoor zouden de apps wellicht vaak moeten worden geüpdate. Het is hierdoor mogelijk dat niet alle games op de Game.Chain even stabiel draaien. Hier wordt echter wel hard aan gewerkt. Het belangrijkste is het vinden van andere spelers van hetzelfde spel en met elkaar te communiceren. Dus waar wacht je nog op? Game on!