Shiba Inu and Supermoon
Nieuws

Who Let The Dogs Out – Dogecoin en Shiba Inu in de Lift, Is Shibie Coin de Volgende Grootste Crypto Stijger in de ‘Dog’ Meme Crypto Trend

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De memecoin markt lijkt weer aan de vooravond te staan van nieuwe stijgingen en die kondigen zich aan in kleine upticks in de koers van Dogecoin en Shiba Inu. Daarbij kunnen veel andere meme coins mee profiteren. 

Er komen namelijk nog wekelijks nieuwe coins bij die zich net als Dogecoin en Shiba Inu baseren op de bekende Doge meme. Hierbij maken ze gebruik van een plaatje van een hond met het Shiba Inu ras. 

Binnen deze markt is er sprake van veel FOMO door de enorme stijgingen die sommige van deze munten al hebben laten zien. Daarom zijn crypto traders altijd op zoek naar de volgende Dogecoin die kan ontploffen. 

Waarom stijgen deze coins nu? 

De crypto markt is al sinds het ontstaan van de markt erg volatiel en er valt vaak weinig te zeggen waarom koersen stijgen of dalen. Op dit moment lijkt de gehele crypto markt zich te herstellen van een kleine dip waardoor veel koersen groen uitslaan. 

In de meme coin markt zijn deze schommelingen in koersen vaak nog heftiger dan in andere gedeeltes van de crypto industrie. Hierdoor zijn op dit moment Dogecoin en Shiba Inu ook de grootste stijgers uit de top 50 cryptocurrency op basis van marktwaarde. 

De volgende grootste crypto stijgers in de Dog Meme Crypto Trend

Zoals gezegd worden er nog steeds regelmatig nieuwe coins uitgebracht in de meme coin sector. Sommige gebaseerd op dezelfde Doge meme, terwijl anderen het weer helemaal ergens anders zoeken. 

Hieronder vind je een aantal coins die de status van grootste stijger wel eens over kunnen gaan nemen van Dogecoin en Shiba Inu. Verderop lees je meer over deze 

  1. Shibie Coin – Shiba Inu, maar dan met Barbie 
  2. Wall Street Memes – Meme coin met enorme community achter zich
  3. Cowabunga Coin – Nieuwe Teenage Mutant Ninja Turtle crypto coin!

>>> Nu naar de Shibie Coin Presale <<< 

Analyse volgende grootste crypto stijgers

Voordat je in een meme coin investeert, is het verstandig om goed onderzoek te doen. Meme coins zijn niet alleen de meest volatiele investeringen in de markt, ze hebben ook veelal geen echte functie. 

Hierdoor is de waarde van de coin volledig afgeleid van het aantal crypto traders dat geïnteresseerd is in de munt. Het hangt dus van vraag en aanbod af, wat weer gestuurd wordt door het sentiment dat er over een bepaalde coin heerst.

Daar komt de community achter een meme coin om de hoek kijken. Sommige communities blijven actief een bepaalde cryptomunt pushen via social media om zo meer mensen over te halen ook in te stappen. 

1. Shibie Coin – Shiba Inu, maar dan met Barbie 

Shibie Coin is een nieuwe cryptomunt gebaseerd op de Shiba Inu coin, maar dan met een bijzondere twist. De hond heeft namelijk lange blonde haren gekregen en is goed opgemaakt. 

Daarmee is Shibie Coin volledig gericht op liefhebbers van de nieuwste Barbie film. Door deze twee dingen samen te voegen kan het wel eens snel veel aandacht krijgen van potentiële investeerders. 

De coin wordt op dit moment in een presale aangeboden tegen een prijs van slechts $0,000167 per token. Je kunt de token kopen via de website van Shibie Coin, waar je Ethereum of USDT moet inruilen voor $SHIBIE. 

In deze presale worden al 60% van alle tokens binnen het project aangeboden. Verder wordt er 20% gereserveerd voor liquiditeit, 10% voor promotie en partnerschappen, 5% voor marketing en 5% voor de ontwikkelaars zelf. 

Aan het eind van het derde kwartaal van 2023 moet de presale afgerond zijn en moet Shibie Coin beschikbaar zijn bij meerdere crypto exchanges. Vervolgens kan het snel gaan met de koers van deze bijzondere meme coin. 

>>> Nu naar de Shibie Coin Presale <<< 

2. Wall Street Memes – Meme coin met enorme community achter zich

Zoals eerder vermeld gaat het bij een meme coin er al snel om hoeveel mensen zich achter de coin scharen en hoe actief ze zijn in het promoten van de munt. Bij de nieuwe meme coin Wall Street Memes kan er wel eens sprake zijn van veel van dit soort ‘gratis’ promotie. 

Deze token is namelijk gelanceerd vanuit een populair social media account met meer dan 1 miljoen volgers verspreid over meerdere kanalen. Deze miljoen volgers hebben de afgelopen tijd allemaal kennis kunnen maken met de token via de presale die opgezet is. 

Dat dit kan werken, liet het project zelf al eens zien toen het met de Wall Street Bulls NFT-collectie kwam. Een collectie van NFT’s die binnen een half uur uitverkocht raakte.

Nu is er dus een presale voor een nieuwe meme coin opgestart en die heeft de potentie om de presale van het jaar te worden. In slechts enkele weken tijd is er namelijk al voor meer dan $20 miljoen aan $WSM tokens gekocht. 

De social media accounts van Wall Street Memes zijn ontstaan nadat er meer aandacht kwam voor de subreddit /r/WallStreetBets. Op dit forum proberen kleine online beleggers de strijd aan te gaan met de grote partijen die op Wall Street gevestigd zijn. 

De daadkracht van deze groep is al eens getoond toen ze het voor elkaar wisten te krijgen om Gamestop nieuw leven in te blazen. Veel Wall Street investeerders waren short gegaan op deze aandelen in de verwachting dat het bedrijf failliet ging. 

Een probleem bij aandelen shorten is echter dat je alleen winst maakt als de aandelen dalen, en er altijd een eindpunt zit aan de daling van een prijs (€0,-). Aan de bovenkant zit echter geen limiet en dus steeg de waarde van een Gamestop aandeel naar honderden euro’s. 

Het is tekenend voor de stille opstand die onder deze beleggers is ontstaan tegen de traditionele financiële werelden. Ondanks de vele problemen die (Amerikaanse) banken veroorzaakten in het begin van deze eeuw blijft deze wereld van oude mannen in pakken met veel geld toch overeind staan. 

>>> Nu naar de Wall Street Memes Presale <<< 

3. Cowabunga Coin – Nieuwe Teenage Mutant Ninja Turtle crypto coin!

Tot slot de nieuwe Cowabunga Coin; in tegenstelling tot Wall Street Memes houdt deze coin juist een hele kleine presale waarin voor slechts $500.000,- aan tokens beschikbaar is. Dat heeft ook een voordeel, de marktwaarde waar het project op richt is een stuk lager. 

Mocht Cowabunga Coin je niets zeggen, heb je waarschijnlijk nog nooit een film van de Teenage Mutant Ninja Turtles gezien. In deze film wordt Cowabunga als uitspraak regelmatig gebezigd. 

Niet getreurd, want binnenkort draait de nieuwste Teenage Mutant Ninja Turtles in de bioscoop. Dat kan de groei van deze cryptomunt ook snel gaan versterken. 

Na de presale zal de coin beschikbaar komen bij één of meerdere crypto exchanges waardoor er gehandeld kan worden in $COWABUNGA. Gezien het lanceert met een intiële volledige marktwaarde van minder dan $1,5 miljoen is er nog veel ruimte voor groei.

Investeer nu in de presale via de website van Cowabunga. Daar verbind je een wallet aan de site en kun je Ethereum of USDT omruilen voor $COWABUNGA tokens. 

>>> Nu naar de Cowabunga Coin Presale <<< 


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.