Persbericht

Word een EDC Blockchain Validator!

Word een EDC Blockchain validator als u niet alleen coins in uw wallet wilt hebben, maar ze tevens voor u wilt laten werken. Dit is mogelijk met behulp van een coin delegatie mechanisme dat ‘staking’ wordt genoemd. Het stelt een node in staat zijn stake te verhogen en daarmee het inkomen van de node-eigenaar.

Elke blockchain werkt om alle blokken te verifiëren: bij gebruik van het PoW consensus algoritme doen miners dit werk, bij gebruik van PoS – validators. Het EDC-blockchain systeem is gebaseerd op het PoS algoritme (namelijk Delegated Proof-of-Stake), wat staken mogelijk maakt.


Bonus beloning voor validators

Validators spelen een sleutelrol in het PoS consensus algoritme, omdat hun nodes nieuwe blokken in de blockchain bevestigen en helpen deze draaiende te houden. EDC Blockchain validators die hun efficiëntie hebben bewezen ontvangen een dagelijkse beloning in de vorm van 0,1 EDC per blok voor het gedane werk. Daarnaast omvat uw beloning 10% van alle commissies op het platform, verdeeld onder alle validators.


Hoe werkt staking?

Bij staking delegeert u validatierechten aan het EDC Blockchain systeem, maar u draagt uw coins niet over aan derden. Ze worden alleen geblokkeerd voor de duur van de staking, waardoor de blockchain stabiel kan blijven werken. Dit zorgt ervoor dat uw coins veilig zijn en zullen worden teruggegeven aan uw saldo na afloop van de staking periode.

De inzet is ook een garantie dat de node “de regels zal volgen”, anders zal de node eigenaar worden uitgesloten van het comité en hun belang verliezen.


Waarom inzetten winstgevend is

De meest winstgevende manier om te staken in EDC Blockchain is om een validator te worden. U kunt een portemonnee aanmaken op de officiële website en coins storten op uw saldo in het bedrag dat nodig is om de knop te ontgrendelen om een node te creëren.

Elke deelnemer aan het Ethereum 2.0 netwerk kan een deelnemer worden aan de creatie van nieuwe blokken. Hiervoor zijn echter aanzienlijke fondsen nodig. De minimale storting voor staking is 32 ETH of meer dan $3500 USD.

Waves biedt ook een mogelijkheid tot staking met een minimale storting van 1000 WAVES ($5600 USD tegen de huidige koers). Gezien de wereldwijde crisis is dit veel geld voor de meerderheid van de mensen.

In EDC Blockchain, is het bedrag dat u op uw saldo moet hebben om een validator te worden 20.000 coins die zullen worden verbrand om toegang tot validatie te openen. Bij de huidige wisselkoers is dit 75% lager dan de vereiste staking storting in Ethereum of 84% lager dan in Waves. Het platform brengt geen extra kosten in rekening, maar koos voor een verbrandingsstrategie om de positie van de EDC-coin te versterken door het aantal coins in omloop te verminderen.


Wat ligt er in het verschiet?

In 2021 zal elk EDC-lid toegang hebben tot een staking-programma met een looptijd van 12 maanden en een jaarlijks rendement van 36% (in Ethereum 2.0 kan het maximale jaarlijkse inkomen niet hoger zijn dan 20%), plus alle limieten op staking-stortingen zullen worden opgeheven.