Ripple, xrp
Nieuws, Ripple

xRapid systeem van Ripple breekt opnieuw recordhoogtes in transacties

Gedurende de periode tussen het Q1 en Q2 heeft Ripple’s xRapid nieuwe recordhoogtes weten te bereiken. Hoe hoog zijn deze geworden? Blijf lezen.


Richting de 200%

Het xRapid betalingssysteem van Ripple heeft in de periode naar Q2 gegroeid met 170%. Dit wil zeggen dat er 170% meer transacties worden uitgevoerd op het systeem van in Q1.

Hiernaast blijkt dat er ongeveer 30% meer bedrijven zijn aangesloten op het alsmaar groeiende netwerk.

Volgens Ripple zou dit momentum in transactievolume kunnen doorgaan. Zij verwachten dan ook dat in de komende periode steeds meer partners en klanten live gaan op het netwerk en dat er hiermee wederom nieuwe recordhoogtes zullen worden bereikt.


20 klanten

Op dit moment heeft Ripple’s xRapid ongeveer 20 klanten. Deze klanten maken voornamelijk geld over tussen Mexico en de Filipijnen. Ripple is van plan om dit klantenaantal verder te verhogen.

Hiernaast werkt Ripple samen met een aantal betalingsgiganten om bepaalde transacties snel uit te voeren.


Xpring

Tot slot laat Ripple weten dat het bezig is met het uitbreiden van het fondsenwervende programma Xpring. Momenteel heeft deze afdeling al een half miljard dollar geïnvesteerd in het stimuleren van XRP en het laten groeien van het blockchain-ecosysteem in zijn geheel.