Persbericht

$XRP-prijs in beweging terwijl Whale 75 miljoen Ripple-tokens verplaatst; $GFOX vernietigt $5,2 miljoen

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Na een periode van stilte staat $XRP weer in de schijnwerpers. Een golf van transacties met een hoog volume, in totaal 75 miljoen tokens, heeft een bescheiden prijsstijging van 5% veroorzaakt. Ondertussen bloeit de voorverkoop van Galaxy Fox.

Het enthousiasme van beleggers heeft de grens van $5,2 miljoen overschreden, wat alle verwachtingen overtreft. Het heeft velen verbaasd achtergelaten, en crypto-experts hebben gezegd dat het beter zal presteren dan de meeste gevestigde memecoins tegen de tijd dat het op de juiste manier wordt gelanceerd.

$XRP terug in de schijnwerpers: kan walvisactiviteit het momentum vasthouden?

Recente blockchain-analyse ontdekte drie grote $XRP-transacties met in totaal 75 miljoen tokens. Twee transacties, geïnitieerd door een bekende walvis, verplaatsten $XRP naar gecentraliseerde uitwisselingen, terwijl een onbekend adres $XRP verwierf van Upbit, een andere gecentraliseerde beurs.

Hoewel deze activiteiten wijzen op potentiële verkoopdruk, steeg de $XRP na de gebeurtenis met 5%. Deze stijging heeft ook de marktkapitalisatie van $XRP doen stijgen, die binnen 24 uur een aanzienlijke stijging van $3,2 miljard zag, tot $34,55 miljard.

De prijs van $XRP is de $0,60 gepasseerd en mikt op een rendement boven het weerstandsniveau van $0,65. Het bullish momentum van de cryptocurrency is erop gericht om de piek van 11 maart van $0,7440 opnieuw te bereiken, hoewel er mogelijk uitdagingen binnen het bereik van $0,70 tot $0,74 zullen komen.

Melkwegvos in brand; Voorverkoop schiet voorbij $5,2 miljoen

Galaxy Fox heeft het enthousiasme van investeerders aangewakkerd en meer dan $5,2 miljoen opgehaald. Met zijn innovatieve aanpak en opwindende functies is zijn token, $GFOX, klaar om de mememarkt op te schudden. Momenteel bevindt $GFOX zich in de laatste fase (fase 10) van zijn voorverkoop en wordt gelanceerd op uitwisselingsplatforms, waar het naar verwachting zijn indrukwekkende rally zal voortzetten, zoals het tijdens zijn voorverkoop heeft gedaan.

Dit token heeft enorme ROI’s voor investeerders opgeleverd sinds de voorverkoop begon, en van fase 1-investeerders wordt verwacht dat ze een maximale ROI van ongeveer 450% zullen genieten wanneer de voorverkoop eindigt. $GFOX wordt momenteel door verschillende experts beschouwd als het meest innovatieve memetoken in de cryptowereld en staat klaar om kort na de lancering beter te presteren dan gevestigde memecoins.

Galaxy Fox biedt als Play-to-Earn-platform een spannend web3 runner-spel waarin spelers kunnen strijden voor glorie en substantiële prijzen binnen het dynamische gaming-ecosysteem. Degenen die elk seizoen in de top 20% eindigen, delen ook een royale prijzenpot.

Er zijn ook meer dan 3000 unieke NFT’s op Galaxy Fox. Deze NFT’s spelen een cruciale rol bij het verrijken van het ecosysteem, omdat ze personages uit het universum van de game bevatten. Spelers kunnen deze NFT’s kopen, die verhandelbaar zijn op de NFT-marktplaats van Galaxy Fox en op marktplaatsen van derden, zoals Opensea, om hun kansen op het behalen van in-game mijlpalen en het winnen van competities tegen andere spelers te vergroten.

Houders van $GFOX-tokens kunnen grote beloningen verdienen door hun tokens in te zetten. Deze beloning is afkomstig van Stargate van Galaxy Fox, de centrale hub voor het distribueren van beloningen voor alle ingezet tokens. Het heeft ook een Token Treasury die dient als een gecentraliseerde opslagplaats van activa waar $GFOX-tokens worden gereserveerd om alle toekomstige ontwikkelings- en gemeenschapsinitiatieven waarmee het platform zal beginnen te financieren.

$GFOX Tokens Kopen

Conclusie

De prijs van $XRP kende een herstel, aangewakkerd door walvisactiviteit. Hoewel de marktkapitalisatie 34,55 miljard dollar heeft bereikt, kijken beleggers uit naar tekenen van verdere accumulatie of uitverkoop. Ondertussen ontvouwt zich een ander verhaal met $GFOX, wiens voorverkoop de verwachtingen blijft overtreffen. Het heeft de grens van $5,2 miljoen overschreden. Galaxy Fox staat met zijn innovatieve aanpak en levendige gemeenschap klaar om een revolutie teweeg te brengen in de cryptowereld.

Geniet van 15% korting als je vandaag lid wordt van het Galaxy Fox-ecosysteem. Bezoek de website om $GFOX te kopen en word lid van de Telegram-community voor meer updates.

Lees hier meer over $GFOX:
Bezoek de Galaxy Fox-voorverkoop | Sluit u aan bij de gemeenschap


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.