Persbericht

Newsbit 08-01-2022 08:52 leestijd 2 - 3 min

Zelwin: Investeer en profiteer met gedecentraliseerde applicaties

Zelwin heeft cryptocurrency-operaties geïntegreerd in ons dagelijks leven. Zelwin heeft een enorm ecosysteem opgebouwd tussen de echte economische sector en digitale activa:

Zelwin.com – crypto-vriendelijke Global Marketplace of Goods

Zelwin.Games – Marktplaats voor spellen (1500+ spellen)

Ex.Zelwin.com – Сrypto Exchange (Fiat naar crypto, crypto naar fiat)

Zelwin.Finance – Launchpad voor IDO (initiële DEX-aanbieding).

Een van de beste platforms voor Staking-, Earning- en Financieringsplatforms voor start-ups en voor vroege investeerders.  Zelwin blijft snel groeien en dat is ook te zien aan het aantal ATH’s dat doorbroken is; maar liefst 44x!

Er zijn geen beperkingen meer voor aankopen – Zelwin werkt over de hele wereld en tokens kunnen rechtstreeks op haar website worden gekocht. Zelwin Finance combineert financiële tools die de deur openen naar unieke verdienmogelijkheden voor ZLW-tokenhouders en voor vroege investeerders die in een vroeg stadium willen deelnemen aan DeFi-, NFT-, Play2Earn- en Metaverces-projecten tegen initiële tokenprijs.

Zelwin is de eerste online marktplaats met peer-to-peer platform waar alle belanghebbenden geld kunnen verdienen. Het bedrijfsmodel van dit e-commerce platform is echt uniek. Ze hebben digitale activa en e-commercemarkt samengevoegd, zodat iedereen alle goederen met crypto- of fiatgeld online kan kopen. Wanneer deelnemers een aankoop doen, krijgen ze ZLW tokens als beloning of cashback die ze kunnen gebruiken voor transfers, verdere uitgaven of sparen.

Een groot voordeel van dit platform is dat klanten voor elke aankoop gegarandeerd cashback krijgen in ZLW tokens. Ze kunnen deze tokens direct inwisselen voor verschillende cryptocurrencies, USD/EUR, naar VISA/MasterCard sturen of opsparen.

11 teams werken aan dit krachtige project, waaronder ontwikkelaars, ontwerpers, verkoopspecialisten, programmeurs, blockchain-technologie specialisten, juristen, economen, PR-specialisten en marketeers, HR-specialisten, e-commerce specialisten en vele anderen.

Bovendien is het een kant-en-klaar product met een duidelijk businessmodel en met een massale adoptie. 


Hoe werkt het?

1. Mensen nodigen Verkopers van over de hele wereld uit op de website van Zelwin en ontvangen voldoende commissie van al hun verkopen – Het is ook zeer winstgevend voor Verkopers. Gratis registratie, geen abonnementskosten, commissie alleen uit echte verkopen. Nul risico’s, zij het een extra verkoopkanaal betreft

2. Mensen nodigen Kopers uit op Zelwin’s website (met behulp van een verwijzingsprogramma in hun persoonlijke account) en ontvangen 20% van de cashback van hen – Het is winstgevend voor Kopers om een verwijzingslink van die mensen te gebruiken, want dan wordt hun cashback verdubbeld

3. Mensen verkopen “partnerpakketten” en ontvangen tot 30% commissie op de verkoop – Voor partners die pakketten hebben gekocht, is het winstgevend om alles via de mensen in het systeem van Zelwin te kopen, omdat ze dan het dubbele aantal tokens ontvangen

Met andere woorden, Zelwin ontwikkelt een marktplaats voor de mensen. Geen beperkingen. Absoluut iedereen kan meedoen. Sommigen zullen veel kunnen verdienen, sommigen niet. Maar ze geven deze kans aan iedereen, zonder uitzondering. Het zal voordelig zijn voor mensen, voor ZELWIN en voor verkopers – alle partijen.

Voor meer informatie over het opwindende project van Zelwin, zorg ervoor om te bezoeken: https://zelwin.finance/ of bezoek het platform: https://zelwin.com/