Shiba Inu (SHIB)
Shiba inu

164 miljoen SHIB Geburned: Staat ons een forse prijsstijging te wachten

Grote transacties op het Shiba Inu (SHIB) netwerk hebben geleid tot een aanzienlijke toename in de burn rate. Binnen een tijdsbestek van slechts 24 uur zijn er meer dan 164 miljoen SHIB-munten verbrand. Deze ontwikkeling wordt door beleggers gezien als een positief signaal, wat kan duiden op een aanstaande prijsstijging van de populaire memecoin.

Het proces van SHIB-munten verbranden vindt stapsgewijs plaats. Tijdens het uitvoeren van transacties hebben gebruikers de optie om handmatig een deel van hun Shiba Inu-munten te verbranden. Wanneer zij ervoor kiezen dit te doen, kunnen ze deze munten overzetten naar een specifiek burn-adres. In ruil voor deze actie ontvangen ze een beloning in de vorm van een unieke token. De munten die naar dit burn-adres worden overgemaakt, zijn daarmee effectief uit de circulatie genomen. Dit kan een opwaartse druk geven op de koers van SHIB.

SHIB Burn Rate groeit met bijna 1000%

Binnen een periode van 48 uur is de burn rate van het Shiba Inu netwerk met bijna 1000% gestegen vergeleken met de voorgaande dagen, dankzij significante transacties. Uit meer dan 50 van deze transacties blijkt dat er maar liefst 164 miljoen SHIB-munten zijn verbrand. Sinds de invoering van het verbrandingsmechanisme is er in totaal al een verbazingwekkende 410 miljard SHIB-munten uit de circulatie gehaald, met een totale waarde van bijna $300 miljoen.

Shiba Inu koers boven $0,10?

Gezien de huidige stijging van de burn rate verwachten beleggers een aanzienlijke invloed op de SHIB-prijs. Toch moeten gebruikers in gedachten houden dat er dagelijks veel nieuwe SHIB-munten worden gegenereerd door staking op het netwerk. Een gemiddelde miner kan dagelijks duizenden SHIB-munten produceren. Als deze miners hun munten echter niet in grote hoeveelheden verkopen, kan het verbrandingsmechanisme een aanzienlijk opwaarts effect op de koers hebben, mogelijk met een stijging tot boven de $0,10 als resultaat.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht SHIB kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Shiba Inu nieuws

Shibarium update: Shiba Inu’s layer-2 netwerk verbetert schaalbaarheid en efficiëntie
Enorme toename in Shiba Inu burn rate: 7 miljoen procent groei
Shiba Inu beleeft opmerkelijke week: 8% stijging en record toename in Whale transacties
Meer nieuws

Meest gelezen

Zoveel geld zou je nu hebben als je begin dit jaar voor 2000 euro aan Bitcoin had gekocht
Enorme prijsstijging: Cryptomunt schiet 75% omhoog na grote aankondiging
Nieuwe ontwikkelingen in Ripple rechtszaak: Mogelijke gevolgen voor XRP koers