$250 is Ethereum’s nieuwe weerstand

Ethereum investeerders kunnen erg blij zijn met de prestaties van de grootste altcoin in de afgelopen week. De Ethereum prijs is gestaag gestegen van $200 op 26 mei tot een piek van $247 eerder vandaag. Dit betekent dat de koers met bijna 23% is gestegen in 1 week tijd.


Recordvolume bij Ethereum opties

De opwinding rond Ethereum is ook te zien in aan een recordvolume van Ethereum opties die worden verhandeld op het Deribit platform. Volgens Skew.com werd gisteren, 30 mei, voor $20 miljoen aan Ethereum-opties verhandeld. Ook deelde Skew een uitgebreide grafiek waarin de toename van ETH opties sinds half april te zien is.

Deribit ETH options volumes – Bron: Twitter

$250 is de nieuwe weerstandszone

Met de lancering van ETH 2.0, dat verwacht wordt rond eind juli, bereikt Ethereum momenteel de prijszone van $250 dat voor nu als weerstand wordt gezien. Dit is nadat Ethereum de weerstandszone tussen $225 en $228 doorbrak.

Doordat de weerstand van $225 is doorbroken heeft de Ethereum koers nog ruimte om te groeien in afwachting van de langverwachte ETH 2.0-upgrade. ETH 2.0 is heel belangrijk voor de munt. Deze zal namelijk een nieuw tijdperk voor het netwerk zal inluiden.