Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

3e grootste Bitcoin-whale voegt 207 BTC toe

Bitcoin-whales lijken weer actief te zijn nu de prijs van Bitcoin (BTC) gedaald is. Uit nieuwe data blijkt dat de op slechts 2-na grootste Bitcoin-whale maar liefst 207 BTC toegevoegd heeft aan zijn wallet.


BTC-Whales zijn actief

Waar Bitcoin in de laatste 24 uur een grote dip heeft meegemaakt, blijkt dit toch een solide aanschaf te zijn voor grote investeerders. Eén van BTC-wallets heeft naar verluidt bijna $13 miljoen aan zijn BTC-saldo toegevoegd, tegen een prijs van $62.053 per Bitcoin. In geheel november heeft dit adres al een toename gezien van maar liefst 635 Bitcoin, of circa $38.576.250 tegen een BTC-prijs van $60.750 per stuk.

Dat whales extra Bitcoin aanschaffen komt vaker voor en is zeker geen zeldzame activiteit. Een vertegenwoordiger van het on-chain-analysebedrijf CryptoQuant zei hierover het volgende:

“Naar mijn mening dekken whales en andere grote spelers hun Bitcoins meestal af door over te stappen naar derivatenbeurzen en shortposities in te nemen wanneer ze een enorme hoeveelheid BTC op prijsbodems kopen.”


Verminderen BTC-bezit

Naar verluidt zijn diverse langetermijnhouders vanaf begin deze maand begonnen met het verminderen van hun bezit in de top cryptocurrency. In wat bekend staat als ‘distributie’, ging het fenomeen historisch gezien gepaard met de meest vraatzuchtige fase van bullish prijsactie, zoals gezien begin november van afgelopen jaar.

Een groot kopersvolume van $62.000 bleek niet genoeg te zijn om een nieuwe test van lagere niveaus dinsdag te voorkomen, in tegenstelling tot de verwachtingen van Whalemap, een speciaal hulpmiddel voor het monitoren van whale-activiteiten.

Bitcoin nieuws

Het zwaarste deel van de crypto bearmarkt ligt nog voor ons Het zwaarste deel van de crypto bearmarkt ligt nog voor ons
Analisten van Deutsche Bank verwachten dat Bitcoin koers herstelt tot $28K Analisten van Deutsche Bank verwachten dat Bitcoin koers herstelt tot $28K
El Salvador koopt 80 extra Bitcoin voor $19K per stuk El Salvador koopt 80 extra Bitcoin voor $19K per stuk
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma
Ripple’s ex-CTO dumpt 40 miljoen XRP Ripple’s ex-CTO dumpt 40 miljoen XRP
Crypto Whales kopen grote aantallen Shiba Inu Coins Crypto Whales kopen grote aantallen Shiba Inu Coins
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten