Shiba inu Nieuws

481 Miljoen SHIB geburned in zeven dagen

De Shiba Inu-community heeft de afgelopen 7 dagen maar liefst 481 miljoen SHIB geburned, en 61,32 miljoen daarvan was in de afgelopen 24 uur.

Het ‘Shiba Eternity’ spel

De Lead Developer van SHIB, Shytoshi Kusama, bevestigt dat Shiba Inu Game met de naam ‘Shiba Eternity’ zal helpen bij het verminderen van Shiba Inu’s voorraad. Eén van de door de community geleide SHIB Burn-projecten stuurde in één enkele transactie meer dan 50 miljoen SHIB naar het ‘inferno’-adres.

De aankondiging komt als een verrassing voor de Shiba Inu community. Alle ontwikkelaars van het Shiba Inu Ecosysteem, waaronder Eric M, Kaal Dhairya en Shytoshi Kusama, bleven in het recente verleden namelijk zeggen dat alle nieuwe platforms in het Shiba Inu ecosysteem zouden bijdragen aan Shiba Inu burns. Eén van de tweets die de hoofdontwikkelaar van SHIB op 30 december plaatste, luidt:

Alle nieuwe platforms zullen Shibaswaps hebben. Shibaswap V2. Shibarium. Shibanet. De enige uitzondering is het spel. Maar daar is een reden voor.

Meer dan 60 miljoen SHIB geburned

De Shiba Inu Community heeft in de afgelopen 7 dagen via 82 afzonderlijke transacties veel SHIB geburned. Het gaat om een totaal van 481.082.775 SHIB.

Eén van de door de community geleide SHIB Burn-projecten genaamd ‘SHIB Super Store’ van Travis Johnson stuurde SHIB naar de dode wallet. Het gaat om een verbazingwekkend totaal van 50.085.558 SHIB.

Tot dusver heeft Travis Johnson’s SHIB Super Store 139 miljoen SHIB geburned in de maand september. De SHIB Super Store heeft sinds zijn oprichting in november 2021 in totaal 2,93 miljard SHIB geburned.

Shiba Inu nieuws

Grote Ethereum whale koopt voor 3 miljoen dollar aan Shiba Inu Grote Ethereum whale koopt voor 3 miljoen dollar aan Shiba Inu
Voormalig Netflix manager sluit zich aan bij Shiba Inu Voormalig Netflix manager sluit zich aan bij Shiba Inu
Whales kopen in het weekend 643 miljard Shiba Inu tokens Whales kopen in het weekend 643 miljard Shiba Inu tokens
Meer nieuws

Meest gelezen

Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen? Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen?
Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar
Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten