Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

72% van alle Shiba Inu (SHIB) investeerders maakt winst

Ondanks dat de Shiba Inu prijs met bijna 50 procent gedaald is ten opzichte van zijn hoogste punt ooit, maakt een meerderheid van de SHIB investeerders nog altijd winst.


Meeste SHIB investeerders hebben nog altijd winst

Volgens gegevens van Intotheblock.com staat 72% van de SHIB-investeerders, met een prijs van $0,000051, nog altijd in de plus. Eigenlijk alleen investeerders die heel laat pas SHIB-tokens hebben gekocht hebben verlies geleden.

De grote winnaars zijn echter de Shiba Inu whales. Slechts een paar investeerders bezitten namelijk meer dan 75% van alle tokens. Vaak bezitten ze deze tokens ook al heel lang. Dat betekent dus dat ze heel rijk zijn geworden met het bezitten van de meme-token. Precies dit is ook waarom veel crypto analisten kritisch zijn op Shiba Inu. Een te kleine groep mensen bezit meer dan driekwart van alle aanbod. De munt is dus zeer vatbaar voor prijsmanipulatie.

Uit de bovenstaande afbeelding is dus af te lezen dat 72 procent van de investeerders winst heeft. Dit wordt berekent door de gemiddelde kosten waartegen die tokens zijn gekocht te vergelijken met de huidige prijs. Als de huidige prijs hoger is dan de gemiddelde kosten, is het adres ‘In the Money’. Als de huidige prijs lager is dan de gemiddelde kosten, is het adres “Out of the Money”.


Shiba Inu blijft kampen met grote volatiliteit

Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 SHIB token rond de $0,00005315. Dat betekent dat de koers in een dag tijd met ongeveer 3 procent gestegen. In een week tijd is de koers echter met meer dan 8 procent gedaald. De token kampt met zeer hoge volatiliteit. In de periode tussen 4 november en 10 november werd er zelfs voor 7,3 miljard aan marktkapitalisatie weggevaagd.

Deze grote prijsdaling werd deels veroorzaakt door een grote whale die vier transacties van tien biljoen SHIB tokens verstuurde naar andere wallets. Sommigen verwachtten dat deze grote whale inactief was, maar dat bleek dus niet zo te zijn. Dit zorgde voor een grote koersdaling.

Voor nu wachten veel SHIB investeerders af op een volgende prijs rally, zo lijkt het. Zo’n prijs rally kan plaats gaan vinden als handelsplatform Robinhood de token toe zal voegen op zijn platform. Meer dan een half miljoen mensen hebben al een online petitie getekend om dit voor elkaar te krijgen, maar vooralsnog is het nog onzeker of Robinhood de token zal listen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten