Altcoin Nieuws

Altcoin Nieuws

80.000 Bitcoin weg: wat zit er nog in de reserve wallet van Terra?

In een poging om de LUNA-token en de stablecoin UST te redden is er ruim 80.000 Bitcoin verdwenen. Maar wat zit er nu eigenlijk nog precies in de reservewallet van de Luna Foundation Guard (LFG)?

Wat zit er nog in de reservewallet?

Inmiddels zijn er 80.081 Bitcoin (BTC) uit de wallet van de LFG verdwenen in hun poging om hun tokens te redden. De groep heeft de verkoop van “$33.206 per BTC voor een totaal van $1.164.018.521 UST” in een tweet bevestigd. De resterende 47.188 BTC wordt niet verantwoord, terwijl er 313 BTC in reserve overblijft.

Hiernaast heeft het team ook nog Binance Coin (BNB) en Avalanche (AVAX), USDT en USC in hun wallet. Onderstaande afbeelding laat alle crypto’s in de reservewallet van LFG zien en hoeveel tokens hierin zitten. Opvallend is dat er geen BNB of AVAX tokens verkocht zijn.

Waarom verkochten ze hun tokens?

De LFG probeerde uiteraard met de verkoop van een deel van hun cryptocurrencies om de gezondheid van het Terra-ecosysteem te ondersteunen. Dit bevestigde ze via een Twitter-Tweet. Het is niet bekend via welke partij ze hun crypto’s verkocht hebben.

Naar verwachting zal iedereen die LUNA-tokens gestaked hebben deze in de aankomende 20 dagen zien terugkeren in hun crypto-wallet. Deze tokens zullen echter aanzienlijk minder waard zijn dan voordat ze gestaked werden door de recente crash van de token. Wat ooit een ecosysteem van $50 miljard was, is nu volgens gegevens afkomstig van Coinmarketcap gedaald naar $1,3 miljard.

Altcoin nieuws

Do Kwon’s eerste interview sinds de ondergang van Terra Do Kwon’s eerste interview sinds de ondergang van Terra
Ethereum Classic koers stijgt naar hoogste punt in 4 maanden tijd Ethereum Classic koers stijgt naar hoogste punt in 4 maanden tijd
37.000 decentrale applicaties op Polygon, stijging van 400% in 2022 37.000 decentrale applicaties op Polygon, stijging van 400% in 2022
Meer nieuws

Meest gelezen

Terra-oprichter Do Kwon doorbreekt zijn Twitter-stilte Terra-oprichter Do Kwon doorbreekt zijn Twitter-stilte
Ethereum Whale koopt 312 miljard Shiba Inu op Ethereum Whale koopt 312 miljard Shiba Inu op
Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten