Terra Luna
Altcoin

80.000 Bitcoin weg: wat zit er nog in de reserve wallet van Terra?

In een poging om de LUNA-token en de stablecoin UST te redden is er ruim 80.000 Bitcoin verdwenen. Maar wat zit er nu eigenlijk nog precies in de reservewallet van de Luna Foundation Guard (LFG)?

Wat zit er nog in de reservewallet?

Inmiddels zijn er 80.081 Bitcoin (BTC) uit de wallet van de LFG verdwenen in hun poging om hun tokens te redden. De groep heeft de verkoop van “$33.206 per BTC voor een totaal van $1.164.018.521 UST” in een tweet bevestigd. De resterende 47.188 BTC wordt niet verantwoord, terwijl er 313 BTC in reserve overblijft.

Hiernaast heeft het team ook nog Binance Coin (BNB) en Avalanche (AVAX), USDT en USC in hun wallet. Onderstaande afbeelding laat alle crypto’s in de reservewallet van LFG zien en hoeveel tokens hierin zitten. Opvallend is dat er geen BNB of AVAX tokens verkocht zijn.

Waarom verkochten ze hun tokens?

De LFG probeerde uiteraard met de verkoop van een deel van hun cryptocurrencies om de gezondheid van het Terra-ecosysteem te ondersteunen. Dit bevestigde ze via een Twitter-Tweet. Het is niet bekend via welke partij ze hun crypto’s verkocht hebben.

Naar verwachting zal iedereen die LUNA-tokens gestaked hebben deze in de aankomende 20 dagen zien terugkeren in hun crypto-wallet. Deze tokens zullen echter aanzienlijk minder waard zijn dan voordat ze gestaked werden door de recente crash van de token. Wat ooit een ecosysteem van $50 miljard was, is nu volgens gegevens afkomstig van Coinmarketcap gedaald naar $1,3 miljard.

Altcoin nieuws

Crypto analist: Bitcoin gepiekt, het is tijd voor altcoins
CTO van Andreessen Horowitz bekritiseert memecoins als ‘riskant casino’
Glassnode oprichters: Altcoins klaar voor stijging van 350%
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?