Altcoin Nieuws, Cardano Nieuws

Altcoin Nieuws, Cardano Nieuws

83% van de crypto’s die in 2018 een ATH behaalden zijn op dit moment met 90% gedaald

De prijzen van 157 cryptocurrencies, die recordhoogtes boekten in 2018, liggen op dit moment nog steeds meer dan 90% onder hun All Time High’s.


Gemiddelde crash van 82%

Gegevens van Messari laten zien dat 83% van de crypto-activa die in januari 2018 ATH’s bereikten, nog steeds met minstens 90% zijn gedaald. Deze gegevens werden opgemerkt door analist Matt Casto. Hij tweette over het gemiddelde rendement op investering, oftewel het ROI, van crypto-activa, gesorteerd op het jaar waarin ze hun ATH’s boekten.

De dataset omvatte 410 activa die recordprijzen boekten in 2017 of later. De 157 beste munten die een hoogtepunt boekten in 2018 presteerden het slechtst, met een gemiddelde ROI van -90,71% sinds de vorige ATH.

De gegevens kunnen helpen bij het ondersteunen van het ‘great repricing’-concept. Dit houdt in dat het kapitaal dat ooit in deze altcoins stroomde, nu wordt omgeleid naar de DeFi-sector.

Ondanks de slechte prestaties van veel altcoins in vergelijking met hun recordhoogtes, hebben veel grote altcoins nog steeds een enorme procentuele winst geboekt sinds het dieptepunt. Sinds de dieptepunten tijdens de “Black Thursday” -crash van maart 2020, is Cardano (ADA) met bijna 1.700% gestegen. Zilliqa (ZIL) steeg met 2.670% en Decred (DCR) heeft 14.130% gewonnen ten opzichte van hun respectieve bodemprijzen.


Geïnteresseerd in het leverage traden van Bitcoin en andere crypto? Klik hier en maak een account aan op Bybit.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten