Shiba inu token
Altcoin, Shiba inu

915 miljoen SHIB-tokens vernietigd in één week

Naar verluidt zijn er in de afgelopen week ruim 915 miljoen SHIB-tokens vernietigd. Dit wordt bevestigd door Shibburn.

139 transacties naar burn-adres

Volgens Shibburn, een tracker de burns van Shiba Inu tracked, zijn er maar liefst 915.371.832 SHIB-tokens vernietigd in 139 verschillende transacties. Een burn gebeurt normaliter door crypto-tokens naar een ‘dode wallet’ te sturen. Hiermee haal je de tokens praktisch gezien uit de circulatie. Dit is bij SHIB dan ook het geval.

Grote SHIB-whale ontwaakt

Ook zag SHIB gedurende de afgelopen week de ontwaking van een grote SHIB-whale, die eerder 610 dagen lang geen grote transfers had gemaakt. Naar verluidt bezit deze SHIB-whale ongeveer 10% van het totale SHIB-aanbod, wat neerkomt op ongeveer $756 miljoen aan SHIB-tokens. Gedurende de week heeft deze whale 101,47 biljoen SHIB (met een waarde van bijna $30 miljoen) overgeboekt naar 8 verschillende wallets. Het is op dit moment nog niet bekend wat hier precies mee gaat gebeuren.

Ook heeft Shytoshi Kusama via Twitter de rebranding van de officiële SHIB-website aangekondigd.

“De opnieuw ontworpen SHIB-website was nog maar het begin van een hete zomer”, volgens het officiële SHIB Twitter-account, dat ook direct de komst van de “zomer van Shibarium” aankondigt.

Om het enthousiasme nog groter te maken, uploadde Kusama een GIF-afbeelding van een mobiel apparaat met pictogrammen voor sms-berichten op Twitter. Kusama tagde als slot de Britse muziekproducent Gareth Emery en schreef ‘Ping Gareth Emery’ naast de geplaatste afbeelding.

Gratis 20 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht SHIB kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 20 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Shiba Inu nieuws

Shibarium hard fork maakt Shiba Inu razendsnel en goedkoop?
Shiba Inu nu ook te koop met PayPal door partnerschap met MoonPay
Shiba Inu ontwikkelaars kondigen Shibarium hard fork aan
Meer nieuws

Meest gelezen

JPMorgan slaat alarm: Grote zorgen over toekomst cryptomarkt
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
Experts bezorgd na verlies van Ripple in rechtszaak tegen SEC