Nieuws

Aandelenbeurs in Jamaica maakt plannen om beveiligingstokens te vermelden


De aandelenbeurs in Jamaica is van plan om beveiligingstokens op het platform te vermelden. Hierdoor kunnen klanten investeren in dit type tokens.


Pilot voltooid

Inmiddels hebben de twee bedrijven JSE en Blockstation een 60-daagse pilot voltooid. In deze pilot werd het live handelen in cryptocurrency getest en gemonitord. Volgens de twee bedrijven is het proces heel positief verlopen met positieve resultaten. De volgende fase in de test is het toevoegen van beveiligingstokens.


Ecosysteem van digitale activa

Met de pilot wordt er geprobeerd om het ecosysteem van digitale activa zo zorgvuldig mogelijk na te boosten. Het opzetten van het platform, beheren van de deelnemers en het handelen in cryptocurrencies valt hier allemaal onder.
Steeds meer platforms bieden beveiligingstokens aan

Het einddoel van de test is eenvoudig: een handelsplatform waar men beveiligingstokens kan verhandelen. De weg er naartoe is echter wat lastiger. Dit moet uiteraard allemaal veilig gebeuren, wat ervoor zorgt dat er geen enkele vorm van lekken in het systeem mogen zitten. Alles moet waterdicht zijn.

Toch bieden steeds meer bedrijven de handel in tokens aan. Dit doordat zij de voordelen hier steeds beter van inzien. Wanneer het platform officieel live gaat is nog onbekend.