Ethereum

Aanwezigen van Ethereum conferentie moeten zich testen op Coronavirus

Op 11 maart tweette de mede-oprichter van TorusLabs, genaamd Zhen Yu Yong (Zen), dat bij hem de diagnose coronavirus COVID-2019 was vastgesteld.

Zen spoorde de mensen die mogelijk in contact zijn geweest met hem tijdens de Ethereum London hackathon van 28 februari tot 1 maart, of de Ethereum Community Conference (ECC) van 3 tot 5 maart in Parijs, aan om extra voorzorgsmaatregelen te nemen. Of zelfs om zich te laten testen op het coronavirus.


ECC vrijgesteld van Frans verbod op grote binnenbijeenkomsten

De coronavirus dreiging heeft de afgelopen weken invloed gehad op verschillende grote crypto valuta conferenties. Hierbij werd de Blockchain week in Parijs 2020 onlangs uitgesteld tot 9 december. Nadat Frankrijk een verbod had ingesteld op grote binnenbijeenkomsten vanaf eind februari. Het ECC was echter vrijgesteld van het verbod, omdat het minder dan 5.000 aanwezigen had.

Het coronavirus heeft ook invloed op de blockchain week in Londen. Hier waren tal van lege stoelen. Bovendien werden presentaties, die oorspronkelijk gepland waren om op het podium plaats te vinden, gehouden via live streams.

Angst rond de verspreiding van de ziekte hebben ook een grote invloed op de opkomst van CryptoCompare’s Digital Asset Summit gehad in Londen gisteren.


Coronavirus verstoort crypto conferenties

Op 2 maart kondigde de Hong Kong Blockchain Week 2020 aan dat het is verplaatst naar 28 tot 30 september. Eerder werd het uitgesteld tot eind januari. De aankondiging kwam een maand nadat de Hong Kong Token2049 conferentie was verplaatst naar oktober.

De aankomende EDCON van Italië werd geannuleerd op 22 februari en de Nitron Summit 2020 van Zuid-Korea werd ook al uitgesteld begin februari.