coinmerce x ajax
Exchange

Ajax en Coinmerce gaan partnership aan

AFC Ajax en Coinmerce zijn een partnership aangegaan. Cryptoplatform Coinmerce verbindt zich tot en met 2027 als Official Partner aan AFC Ajax. Coinmerce is een geregistreerd cryptoplatform bij De Nederlandsche Bank en heeft het grootste investeringsaanbod van Europese crypto brokers. Coinmerce zet zich in om crypto toegankelijker te maken voor iedereen, het partnership met Ajax gaat daarbij ondersteunen.

Crypto toegankelijkheid voor de voetbalfan

Cryptocurrencies bevinden zich nog steeds in een fase van volwassen worden. Coinmerce heeft de ambitie om zich hard te maken voor de toekomst van deze markt, gedurende het partnership zullen de partijen nauw samenwerken om deze ambitie te verwezenlijken. De samenwerking met Ajax is onderdeel van het ontwikkelen van een duurzaam plan om de markt te ontwikkelen, en daar waar mogelijk blockchain te integreren. 

Cas Biesta, Commercieel Directeur a.i. bij AFC Ajax: “Coinmerce is een van de grootste crypto brokers van Nederland. We gaan ze helpen om hun merkbekendheid verder te vergroten in Nederland. En ze helpen bij hun ambitie om ook in de rest van Europa een leidende positie te verwerven.”

Jaap de Bruijn, CEO van Coinmerce: “Steeds meer mensen hebben interesse in crypto; ook sportliefhebbers. Dat zagen we al bij onze samenwerking met Team Visma-Lease a Bike. We zetten nu met trots de stap naar voetbal en Ajax. Het is belangrijk dat meer mensen inzicht krijgen in hoe zij hun geld toekomst kunnen geven. Wij maken geïnteresseerde fans op een verantwoorde manier wegwijs op het gebied van veilig beleggen in crypto.”

Exchange nieuws

BitFlyer Holdings neemt FTX Japan over en bereidt lancering van Crypto-ETF’s voor
Coinbase wil toegang tot privé-communicatie SEC voorzitter
Rho Markets herstelt van Oracle-fout: $7,6 miljoen aan stablecoins teruggegeven
Meer nieuws

Meest gelezen

Elon Musk: Amerika gaat failliet
Tom Lee: Bitcoin koers gaat vanaf hier met 1.100% stijgen
Update Ripple vs SEC rechtszaak 22 juli