Nieuws

Algemeen adviseur van Ripple stapt op

Brynly Llyr is tot nu toe altijd de algemeen adviseur geweest van Ripple. Nu stapt zij na een tweejarige dienst toch op. 

Niet langer werkzaam

Ripple heeft bevestigd dat Llyr niet langer werkzaam is binnen de organisatie. Volgens een woordvoerder van Ripple is de organisatie erg dankbaar voor alles wat ze gedaan heeft met als doel om een fantastisch team op te bouwen. Aan Brynly wordt het allerbeste gewenst in haar volgende stappen. Ook Ripple kijkt uit naar het volgende hoofdstuk wat nu wordt gestart. Brynly heeft veel gedaan voor Ripple tijdens haar carrière binnen het bedrijf. Zo adviseerde ze een groot gedeelte van de fintech-bedrijven waar Ripple mee samenwerkt en leidde ze procesteams. Ook sloot ze met regelmaat aan bij commerciële deals, zoals met PayPal en eBay.

Meerdere rechtszaken

De adviseur vertrekt op het moment dat Ripple zich aan het klaarmaken is voor verschillende, meerdere, rechtszaken. In deze rechtszaken wordt er beweerd dat de Ripple-token een beveiliging is die door het bedrijf wordt verspreid. Dit zijn echter niet de eerste rechtszaken voor Ripple. Het bedrijf heeft hier voorafgaand al een aantal rechtszaken gewonnen, waarbij één van deze zaken op districtsrechtbank zelfs vrijwillig werd afgeblazen. Echter moet het bedrijf nog wel een hoorzitting doen over de onderliggende claims voor een van de lopende zaken tegen het bedrijf.