Newsbit

alibaba

Alibaba heeft misschien voor $20 miljard aan Bitcoin gekocht

alibaba
TimeCoin Special Token Sale Banner

Het in China gevestigde e-commercebedrijf Alibaba heeft nanar verluidt zijn Bitcoin-aankoop aankondigt.


Heeft Alibaba echt $20 miljard aan Bitcoin uitgegeven?

De Bitcoin prijs maakte een groot deel van zijn verliezen de afgelopen week goed en lijkt weer op weg naar de $60.000. Dat is goed nieuws voor crypto investeerders, maar er lijkt wellicht nog beter nieuws aan te komen. Het is namelijk misschien zo dat Alibaba naar verluidt eindelijk zijn officiële Bitcoin-aankoop aan zal kondigen. De geruchten beweren dat het om een enorme aankoop van $20 miljard gaat.

De geruchten zijn naar buiten gekomen nadat het Alibaba heeft laten weten zijn winstrapport over het eerste kwartaal van 2021 op 13 mei naar buiten te brengen.


Financiële resultaten worden 13 mei bekend gemaakt

Alibaba onthulde dus dat het op 13 mei zijn financiële resultaten over het eerste kwartaal zal bekendmaken. Net als elk ander financieel kwartaalrapport bevat het de totaalcijfers die de groei van het bedrijf gedurende de eerste periode van het jaar laten zien. Crypto fans verwachten dat het bedrijf ook zal laten zien wat het verdiend heeft met zijn Bitcoin aankopen.

Er is nog geen officiële bron die de geruchten heeft geverifieerd, maar belangrijke spelers in de Bitcoin-community hadden er ook wat over te zeggen:

“Ik hoorde een gerucht dat Alibaba $20 miljard in BTC heeft gekocht,” zei blockchain- en crypto analaist Nikita Sachdev. En ook Ran Neuner van CNBC schreef: “VS: Tesla koopt $1,5 miljard in Bitcoin. China: Alibaba, wacht eens even.”

Als dit gerucht waar is zou dat een geweldige boost kunnen geven aan de Bitcoin prijs.

Gerelateerd Nieuws

Scroll to Top