AI
Altcoin

Altcoin Sherpa verwacht grote prijsstijging voor AI-crypto’s de komende maanden

De populaire, maar crypto analist Altcoin Sherpa is bullish over altcoins met een focus op kunstmatige intelligentie. Hij is op dit moment met name enthousiast over Render (RNDR), Fetch.ai (FET), Arweave (AR) en RSS3. Hoewel ze de afgelopen weken wat minder waren, ziet hij ze de rest van het jaar als kanshebbers voor grote stijgingen.

Er komen mooie koopkansen aan

“De tactiek nu is om geduldig te zijn en in te schalen op projecten die jouw voorkeur hebben en afwachten. We zagen voor veel van deze munten een terugval en ik denk dat er de komende weken mooie koopkansen komen. Ik ben nog steeds bullish over de sector”, aldus Altcoin Sherpa.

Altcoin Sherpa voelt zich ook enigszins bullish over Echelon Prime (PRIME), een web3-ecosysteem dat gericht is op het bouwen van de volgende generatie voor gaming.

“PRIMA is een munt waar iedereen van houdt en een goede gaming-investering voor deze cyclus”, aldus Altcoin Sherpa. Wees je er echter van bewust dat dit soort analisten dergelijke coins vaak zelf in hun portfolio hebben.

Ze hebben een gigantische following en gebruiken die ook om hun eigen portfolio te promoten. Dat neemt niet weg dat de munten die ze noemen potentie kunnen hebben, maar doe altijd je eigen onderzoek voordat je instapt.

Bullish over kunstmatige intelligentie

Sinds de opkomst van ChatGPT is de crypto-wereld overspoeld met projecten die iets doen met kunstmatige intelligentie.

Ook daar heeft Altcoin Sherpa nog veel vertrouwen in. Uiteindelijk moet ook hier nog maar blijken wat de toegevoegde waarde is van crypto-projecten in deze industrie.

Wat je vaak ziet is dat ze een geinige toepassing hebben, maar de vraag is waarom er een eigen munt voor nodig is om dat te realiseren.

Stel je eens een wereld voor zonder speelgoedwinkels. Dan komt er iemand met het idee om Intertoys op te zetten, een winkel vol met speelgoed voor kinderen.

Het idee op zich is goed, maar zou het niet raar zijn als je daar vervolgens moet betalen met een Intertoys Coin?

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Render of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

BitBoy: Deze 10 cryptomunten kunnen je rijk maken
Analist is razend bullish over deze cryptomunt
Crypto analist voorspelt opleving van kleinere altcoins
Meer nieuws

Meest gelezen

Voormalig Ripple directeur: Dit is wanneer we een gigantische XRP stijging kunnen verwachten
Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken