Bitcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws

Amerikaanse supermarktketen accepteert nu Bitcoin-betalingen

De Mid-Atlantische supermarktgigant Sheetz zal Bitcoin (BTC)– en andere cryptobetalingen via zijn verkooppunten gaan accepteren.


Sheetz gaat crypto-betalingen implementeren

De acceptatie van cryptobetalingen in de detailhandel in de Verenigde Staten blijft groeien nu Sheetz plannen aankondigt om het gebruik van virtuele valuta in zijn verkooppunten in heel Amerika mogelijk te maken.

In een aankondiging die donderdag werd gepubliceerd, kondigde de supermarktketen zijn samenwerking aan met digitale betalingsprovider Flexa om klanten in staat te stellen voor producten en diensten te betalen met cryptocurrencies. Als onderdeel van de aankondiging onthulde Sheetz dat de cryptobetalingsoptie zowel voor artikelen in de winkel als voor benzinepompen was. Sheetz bezit meer dan 600 verkooppunten in Pennsylvania, Ohio, Maryland, Virginia, North Carolina en West Virginia.

Crypto’s die door de supermarktketen worden geaccepteerd, zijn onder andere Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) en Dogecoin (DOGE). De overstap naar de acceptatie van cryptobetalingen van het bedrijf is ook een verlengstuk van de zakelijke relatie met NCR.

Naast het mogelijk maken van Bitcoin- en cryptobetalingen, is Sheetz ook van plan om klanten in staat te stellen hun voor Flexa geschikte betalingsapps te koppelen aan het loyaliteitsbeloningsprogramma van het bedrijf.Crypto ziet inderdaad een aanzienlijke acceptatie in de arena van kortingen en loyaliteitsbeloningen. Hierbij worden digitale valuta’s gezien als geschikt voor het belonen van klanten.


Crypto-acceptatie groeit

De aankondiging van Sheetz voegt nu supermarkten toe aan de groeiende lijst van bedrijven die cryptobetalingen accepteren in de Verenigde Staten. In maart debuteerde het luxe hotelmerk The Kessler Collection crypto- en stablecoin-betalingsopties voor gasten.

De acceptatie van cryptobetalingen door de detailhandel is de laatste tijd in opkomst. Betalingsgigant PayPal betreedde in 2020 de cryptoruimte. In maart begon het bedrijf Amerikaanse klanten toe te staan met Bitcoin te betalen voor online winkelen.

Bitcoin nieuws

Dit is waarom de Bitcoin koers tot boven de 20 duizend dollar is gestegen Dit is waarom de Bitcoin koers tot boven de 20 duizend dollar is gestegen
Crypto in het groen nu buitenlandse druk op Federal Reserve toeneemt Crypto in het groen nu buitenlandse druk op Federal Reserve toeneemt
McDonald’s gaat Bitcoin en Tether accepteren in Zwitserse stad McDonald’s gaat Bitcoin en Tether accepteren in Zwitserse stad
Meer nieuws

Meest gelezen

Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen? Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen?
Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar
Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten