Exchange Nieuws

Exchange Nieuws

Amerikanen kunnen nu crypto als cadeau geven met Robinhood App

Handelsapp Robinhood heeft aangekondigd dat zijn gebruikers tijdens de feestdagen crypto tokens aan vrienden en familie cadeau kunnen geven.


Crypto-cadeaus zijn populairder dan ooit

Robinhood zei gisteren, in een aankondiging, dat zijn gebruikers vanaf 22 december, Bitcoin of zes andere cryptocurrencies cadeau kunnen geven. Hier kunnen ze een gepersonaliseerde digitale kaart bij geven die niet verloren zal gaan.

“Het geven van crypto als een cadeau is een geweldige manier voor onze klanten om de emotionele en economische barrière van hun vrienden en familie te helpen wegnemen die hun eerste stap in crypto zetten”, vertelden Robinhood Crypto COO Christine Brown. “Het is ook een gemakkelijk en direct cadeau voor degenen die al cryptofans zijn.”

Of de mogelijkheid om crypto’s cadeau te geven nog steeds beschikbaar zal zijn na de feestdagen is nog onduidelijk. Dat zal wellicht bepaalt worden aan het succes van de nieuwe functie.

De stap van Robinhood komt niet geheel onverwacht. Er lijkt namelijk veel vraag te zijn naar dergelijke cadeaus. Op 7 december bracht BlockFi onderzoek uit die aantoonde dat veel Amerikanen bereid zouden zijn om deze feestdagen cryptocurrencies als cadeau te krijgen of te geven.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten