Bitcoin

Analist: 896-daagse Bitcoin-accumulatie kan nieuwe 100k bullrun veroorzaken

De nummer 1 crypto Bitcoin (BTC) heeft circa 900 dagen gespendeerd aan het corrigeren van zijn hoogste punt van $20.000. Nu lijkt het er echter op dat de reis naar $100.000 binnenkort kan gaan beginnen.


Enorme accumulatie-periode

Dit heeft de handelaar en tevens analist ‘Positive Crypto’ bekend gemaakt. Hij is dan ook van mening dat de al 896-dag-durende klim van de grootste cryptocurrency binnenkort voorbij zou zijn.

Volgens de analist was er dan ook een enorm lang durende accumulatiefase waarin investeerders zich soms zelfs meerdere malen gepositioneerd hebben. Deze periode, ook wel de consolidatiestructuur genoemd door Positive Crypto, is volgens de analist nu klaar om afgerond te worden. Hierdoor zou er volgens de analist een nieuwe bullrun aan kunnen komen die de prijs van Bitcoin vele malen hoger kan laten uitkomen dan de afgelopen bullrun. Dit vulde hij aan door te zeggen:

De laatste 896 dagen waren gewoon één enorme fase van heraccumulatie vóór de run naar 100k + #bitcoin, en de consolidatiestructuur zal binnenkort worden verbroken. Ben je voorbereid?

Positive Crypto

Bullish trend

Meerdere analisten zijn het erover eens dat het halvingsevent, dat onlangs heeft plaatsgevonden, binnen 1 tot maximaal 2 jaar voor een bullish trend zal gaan zorgen. Diverse analisten zijn het er echter niet over eens dit exact zal gaan plaatsvinden en hoeveel 1 Bitcoin dan precies waard zal gaan zijn.

Zo wordt er door een model van ‘PlanB’ voorspelt dat Bitcoin door kan stijgen tot $288.000 per stuk rondom 2024, met een record van maar liefst 2 keer dat bedrag: $576.000. Een prijsstijging naar $100.000 in de volgende bullrun lijkt dan niet geheel onrealistisch.

Ook geven diverse netwerk-indicatoren aan dat dit mogelijk het geval zou kunnen zijn. Zo is circa 60% van het totale Bitcoin-aanbod in een periode van 1 jaar niet bewogen van wallet naar wallet of van wallet naar exchange. Deze zogenoemde ‘hodl-golf’ kan er dan ook naar wijzen dat investeerders verwachten dat de prijs van Bitcoins en eventueel ook andere cryptomunten in de toekomst enorme prijsstijgingen kunnen gaan laten zien. Wat de prijs van Bitcoin in de toekomst gaat doen is op dit moment nog onbekend.

 

Bitcoin nieuws

PlanB: Bitcoin koers kan gigantisch stijging maken tot $500.000
Australië bereikt mijlpaal van 1.000 actieve crypto-geldautomaten
Crypto analist: Bitcoin staat op het punt een parabolische stijging te maken
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?