Bitcoin, BTC
Bitcoin

Crypto analist: Bitcoin Halving ondanks all-time high nog niet ingeprijsd

De pseudonieme analist Rekt Capital zegt dat de Bitcoin halving ondanks de nieuwe all-time high van $73.800 van 14 maart nog niet is ingeprijsd. Hij verwacht voor deze bullrun nog één parabolische stijging van de Bitcoin koers.

Kunnen we in 2024 of 2025 nog de koers van $100.000 per Bitcoin bereiken?

Nog even geduld

Rekt Capital merkt op dat het daadwerkelijke inprijzen van de halving vaak een paar maanden duurt. Wat dat betreft moeten we dus nog even geduld hebben volgens de analist.

“De Bitcoin halving is nog niet ingeprijsd”, zo vertelt de analist op YouTube.

Nu ziet de analist dat we in een periode van consolidatie zitten, maar het is volgens Rekt Capital een kwestie van tijd voordat we uitbreken en de weg inzetten naar nieuwe all-time highs.

Waar de Bitcoin koers precies gaat eindigen is volgens Rekt Capital lastig te bepalen. Een Bitcoin koers van $400.000 lijkt hem op dit moment wat overdreven voor de digitale munt, maar je kunt dat soort gekkigheid nooit uitsluiten als het om Bitcoin gaat.

Consolidatie van 150 dagen

“Historisch gezien consolideert Bitcoin voor meer dan 150 dagen voordat we eindelijk een uitbraak zien en een parabolische rally krijgen die een paar maanden duurt.

Nu zitten we in een re-accumulatiefase. Hoe langer die duurt, hoe beter. Hoe langer we pauzeren en op adem komen, hoe beter dat is voor de opwaartse trend die daarna onvermijdelijk komt”, aldus de analist.

Eerder schreef Rekt Capital op Twitter dat Bitcoin eindelijk uit de post-halving gevarenzone is. Meestal zien we na de halving wat scherpe dalingen voor Bitcoin (ook nu weer) om vervolgens de opwaartse trend te hervatten.

Nu is het dus wachten op het moment dat Bitcoin weer uitbreekt en de opwaartse trend een vervolg geeft.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Tot hoever kan de Bitcoin koers dalen?
Coatue Management investeert $150 miljoen in Bitcoin-Miner Hut 8 Corp
Bitcoin-handelaren verliezen godsvermogen dankzij nieuwe crash
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist voorspelt stijging van 1.724% voor deze altcoin
Crypto analist: er komt een gigantische koersbeweging aan voor Bitcoin
Crypto markt kleurt donkerrood – Wat is er aan de hand?