Dogecoin (DOGE) Cryptocurrencies
Dogecoin

Crypto analist: ‘Dogecoin kan meer dan 500% stijgen’

De populaire, maar onder een pseudoniem opererende analist DonAlt, is op dit moment extreem bullish over Dogecoin. Volgens de analist is het niet onwaarschijnlijk dat Dogecoin richting een koers van 1 dollar gaat. Dat zou vanaf het huidige koersniveau een stijging van 554 procent betekenen.

DonAlt is bullish over Dogecoin, omdat de munt recent goed presteert ten opzichte van Bitcoin.

Bullish sentiment voor Dogecoin

“De reden waarom ik Dogecoin interessant vind, is dat het terugdipte in de steun op de Bitcoin-grafiek”, aldus DonAlt.

Al zijn er ook gevaren en is er een mogelijkheid dat de markt zijn theorie over de memecoin invalideert. Mocht de koers van de munt zakken naar het niveau van 0,05 dollar, dan is er volgens DonAlt een kans dat Dogecoin niet zal herstellen.

Overigens is hij nog steeds bullish over de gehele cryptomarkt. Ook voor Bitcoin ziet hij nog steeds kansen, ondanks dat de munt vanaf het niveau van 73.800 dollar een enorme schuiver maakte.

“Over het algemeen zitten we nog steeds in een gigantische opwaartse trend. Dit is een enorme, gigantische opwaartse trend”, aldus DonAlt, die op dit moment duidelijk bullish is over de markt.

Grens van $60.000 belangrijk voor Bitcoin

Voor Bitcoin is de grens van 60.000 dollar belangrijk volgens de analist. Als Bitcoin die steun verliest, dan ligt het volgende steunpunt voor de koers nog eens 22 procent lager.

“Dat is mijn bearish-scenario. Als we maart met een rode kandelaar afsluiten, dan zou de steun op de weekgrafiek rond de 52.000 dollar liggen”, zo ratelt de analist verder.

Wat denken jullie? Gaat Bitcoin nog aan een terugval naar de 52.000 dollar beginnen of zitten we voorlopig wel goed met de grootste digitale munt van de markt?

Het lijkt erop dat de bulls zich voorzichtig herpakken na de klapper richting de 60.000 dollar, maar het is nog veel te vroeg om definitieve uitspraken te doen natuurlijk.

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Dogecoin of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Nog maar 9 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Dogecoin nieuws

Gaat de Dogecoin koers richting 1 dollar in deze crypto cyclus?
Whale haalt voor 53 miljoen dollar aan Dogecoin van crypto beurs
Dogecoin en Shiba Inu tonen veerkracht door sterke liquiditeit
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Ripple gaat in beroep en wil $10 miljoen boete betalen aan de SEC