Welke altcoin stijgt?
Altcoin

Analist is razend bullish over deze cryptomunt

De populaire analist Ali Martinez is razend bullish over Toncoin (TON), de munt van het populaire chatprogramma Telegram. Volgens de analist wijst de Tom DeMark (TD) Sequential Indicator richting behoorlijke koerswinsten op de lange termijn voor het project.

Bullish over Toncoin

Het gaat de laatste tijd goed met Toncoin en dat heeft het project onder andere te danken aan alle mini-games die momenteel populaire zijn op de blockchain.

Sinds kort rammelt de munt aan de poorten van de top 10 op CoinMarketCap en nu staat het project dus ook op de radar van Ali Martinez.

Volgens de analist kan de munst vanaf de huidige koersen zelfs met 46% stijgen, om vervolgens een koers van 11 dollar per munt te bereiken.

Naast het feit dat hij bullish is op basis van de TD Sequential Indicator, ziet hij ook een stijgende driehoek vormen op de 12-uur grafiek van de munt.

Zodoende mogen we ons volgens de analist opmaken voor een sterke periode van Toncoin. Is dit een munt die jij in je portfolio hebt?

Moeilijk kwartaal in aantocht voor Bitcoin?

Voor Bitcoin staat er mogelijk een minder goed kwartaal voor de deur, zo redeneert Ali Martinez. De grootste munt van de markt presteert historisch slecht tijdens de het kwartaal dat loopt van juli tot en met september.

“Pas op! Historisch gezien heeft Bitcoin moeite in het derde kwartaal, met een gemiddeld rendement van 6,49% en een mediaan rendement van -2,57%.”

Uiteindelijk hangt alles natuurlijk af van de macro-economische ontwikkelingen. Die drukken momenteel het zwaarste op de markt.

In het kader daarvan is het belangrijk dat de Amerikaanse inflatie nu eindelijk richting de gewenste 2,0% afdaalt. Dat zou de Federal Reserve de ruimte geven om de rentes te verlagen en Bitcoin de ademruimte geven om mogelijk weer naar boven te kijken.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Toncoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

JPMorgan voorziet potentieel Altcoin Season in augustus
Voetballegendes Ronaldinho en Messi ondersteunen de meme-munt Water
Santiment: Ethereum en Dogecoin geven bullish signalen
Meer nieuws

Meest gelezen

ChatGPT voorspelt: Zo hoog kan de XRP koers stijgen als Ripple de rechtszaak wint
Zware Amerikaanse recessie op komst – Wat betekent dit voor de Bitcoin koers?
Waarom de Bitcoin koers de komende maanden hard zal gaan stijgen