XRP, RIpple
Ripple

Analist: Nu XRP kopen vergelijkbaar met vroege investeringen in Apple, Google en Tesla

Op dit moment is XRP de achtste grootste cryptocurrency qua marktkapitalisatie. Hoewel de cryptotoken van Ripple al een gevestigde naam is, verwacht de bekende crypto-analist EGRAG dat het project nog veel meer potentieel heeft.

Hij vergelijkt het huidige kopen van XRP met het vroeg investeren in tech-aandelen zoals Apple, Tesla, Google en Amazon. Volgens EGRAG zou een investering in XRP nu dezelfde buitengewone groeimogelijkheden kunnen bieden als deze succesvolle techbedrijven destijds deden.

XRP kan explosieve groei ervaren zoals Apple, Google en Tesla

EGRAG wijst in zijn post op X op de indrukwekkende waardestijgingen van bekende tech-aandelen om het potentieel van XRP te benadrukken.

In 1989 was een aandeel van Apple nog slechts $0,50 waard. Inmiddels is de waarde gestegen naar bijna $190, wat neerkomt op een stijging van meer dan 37.500% in 35 jaar tijd.

De analist vergelijkt de mogelijke groei van XRP ook met die van Google en Tesla. Google steeg van $11 naar het huidige $176 in slechts 18 jaar tijd, en Tesla, onder leiding van Elon Musk, groeide van $2,50 naar bijna $180 in slechts 13 jaar tijd.

Door deze vergelijkingen toont EGRAG aan dat XRP dezelfde spectaculaire rendementen kan opleveren als deze succesvolle tech-aandelen in het verleden deden.

$105 tegen 2050

Volgens EGRAG staat er nog veel spektakel te wachten voor XRP. Hij voorspelt dat de waarde van de digitale munt tegen 2050 meer dan $105 zal bedragen, mits Ripple algemene adoptie weet te bereiken.

Op kortere termijn stelt de analist een doel van $27. Deze waarde kan volgens hem tijdens de huidige bullmarkt al bereikt worden, wat een stijging van 5.000% zou betekenen ten opzichte van de huidige koers.

Momenteel heeft de XRP-koers het echter zwaar en is er opnieuw niet in geslaagd om boven de weerstand van $0,54 te komen. Met de visie van EGRAG in gedachten kunnen deze huidige ontwikkelingen echter juist een kans bieden voor investeerders.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Ripple nieuws

Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
Ripple breidt verder uit in Azië met XRPL fonds
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken
Meer nieuws

Meest gelezen

Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
Crypto analist verwacht een mega Solana crash tot $13
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken