Solana, SOL
Solana

Analist voorspelt duizelingwekkende stijging voor Solana

Als we de populaire analist Bluntz mogen geloven, dan staat Solana mogelijk voor een duizelingwekkende stijging. In de grafieken ziet Bluntz een omkeringspatroon op de lagere tijdsframes voor Solana, die een “prachtige ronde bodem” vormt, voordat de munt weer moet gaan stijgen.

Solana: zijwaarts en dan omhoog

Op de hogere tijdsframes zou het volgens Bluntz niet gek zijn om wat zijwaartse prijsactie te zien voor Solana, om vervolgens aan een parabolische stijging te beginnen.

Over het afgelopen jaar steeg Solana met meer dan 690 procent en over de afgelopen zes maanden zelfs met 390 procent.

Die stijging hielp de munt zelfs om Binance Coin (BNB) te overstijgen op basis van market cap. Op dit moment heeft BNB die plek echter weer teruggepakt en moet de market cap van Solana met ~5,3 miljard dollar stijgen om de vierde plaats weer over te nemen.

Waar BNB de afgelopen week met 0,81 procent steeg, moet Solana het doen met een daling van 3,57 procent. Maar volgens Bluntz is het dus een kwestie van tijd voordat Solana weer begint met stijgen.

Solana herstelt na de implosie van FTX

Sam Bankman-Fried, de gevallen leider van het geïmplodeerde FTX die mogelijk voor de rest van zijn leven de gevangenis ingaat, was een groot liefhebber van Solana.

Hij kocht met zijn beursplatform gigantisch veel tokens in, maar na het omvallen van het beursplatform klapte om die reden ook Solana in elkaar.

Nu is de munt echter aan een indrukwekkend herstel begonnen en lijkt de markt toch nog vertrouwen te hebben in een goede afloop voor de munt die vooral in 2021 zo goed presteerde.

De grote vraag is natuurlijk of Solana het in zich heeft om de goede prestaties van 2023 een vervolg te geven en ook in 2024 te laten zien dat zij mogelijk een ECHTE concurrent van Ethereum kunnen worden.

Pak nu je 10 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Solana of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Solana nieuws

Solana trekt grote belangstelling van institutionele beleggers
Macro-guru: Ethereum en Solana gaan richting de ‘bananen-zone’
Ore-maker komt met idee voor beloningen om de congestie in Solana aan te pakken
Meer nieuws

Meest gelezen

JPMorgan slaat alarm: Grote zorgen over toekomst cryptomarkt
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
Experts bezorgd na verlies van Ripple in rechtszaak tegen SEC