Ethereum, TH
Ethereum

Crypto analist voorspelt Ethereum koers van $10.000 tot $20.000

De populaire, maar pseudonieme analist Credible Crypto verwacht dat de Ethereum koers tijdens deze bullrun minimaal naar 10.000 dollar en misschien wel naar 20.000 dollar kan stijgen.

Hij baseert die verwachting op de stijgingen die hij voor Bitcoin verwacht. “Het is heel simpel: ik denk dat Bitcoin realistisch gezien een 2x kan maken vanaf de vorige all-time high van 69.000 dollar en veel altcoins doen een veelvoud daarvan.”

Ethereum koers van 15.000 tot 20.000 dollar?

“Voor Ethereum zou een 3-4x van de vorige all-time high een koers van 15.000 tot 20.000 dollar opleveren”, aldus Credible Crypto.

Op het moment van schrijven is er allesbehalve sprake van bullish momentum voor Ethereum. Het is de munt, in tegenstelling tot Bitcoin, nog niet gelukt om een nieuwe all-time high te maken en over de afgelopen week moest het ongeveer 8 procent van zijn waarde inleveren.

Heeft Ethereum het nog wel in zich om een nieuwe gigantische bullrun door te maken? En op basis van welk narratief gaat de markt deze keer stijgen?

In 2021 hadden we DeFi en NFTs, maar dit jaar lijkt er minder sprake van een duidelijk narratief. Misschien draait het dit jaar echt allemaal om Bitcoin?

Ook bullish over XRP

Credible Crypto is niet alleen bullish over Ethereum en Bitcoin, maar ook over XRP. Ondanks dat de munt het al jaren niet meer voor elkaar heeft gekregen om een nieuwe all-time high te maken, is het volgens Credible een kwestie van tijd voordat de koers voorbij de 10 dollar schiet.

Hij baseert dit onder andere op het feit dat XRP tijdens een eerdere cyclus voorbij Etehreum ging qua market cap. Wat betreft meer korte termijn voorspellingen denkt Credible dat we voor Bitcoin een paar dagen van zijwaartse koersactie krijgen.

Op het moment van schrijven klokt de Bitcoin koers binnen op 66.000 dollar en is het bullish momentum even verdwenen bij de grootste munt van de markt.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Ethereum of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Ethereum nieuws

Ethereum op weg naar een absolute recordwinst in 2024
Hongkong lanceert eerste Bitcoin en Ethereum ETF’s in Azië
Hong Kong komt mogelijk maandag al met Ethereum ETF
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Wat veroorzaakt de crash van de Bitcoin koers?
Bitcoin koers kan dalen naar $42.000 na de BTC Halving