ethereum
Ethereum

Crypto analist voorspelt Ethereum koers van 3.400 dollar

Het gaat goed met de markt en dat beweegt één analist ertoe om een Ethereum koers van 3.400 dollar te voorspellen. Volgens de analist is Ethereum onderweg naar de Fibonacci-niveaus tussen de 2.400 en 2.600 dollar, waarmee het een belangrijke fase voor de opwaartse koersbeweging ingaat. De prestaties van Ethereum zijn momenteel nog niet zo indrukwekkend als die van Bitcoin, maar als de motor aangaat, dan kunnen er bijzondere dingen gebeuren.

Hoe gaat Ethereum naar de koers van 3.400 dollar?

Ethereum is succesvol voorbij de vorige high van ongeveer 2.140 dollar geschoten en beweegt nu dus richting de Fibonacci-niveaus van 2.400 tot 2.600 dollar. Al kan het nu wat weerstand ervaren, wat in potentie ook een correctie kan starten.

Als Ethereum op overtuigende wijze door de in deze grafiek aangegeven weerstanden kan knallen, dan is het volgens de analist van BeInCrypto mogelijk dat we richting een koers van 3.400 dollar doorschieten.

Over de afgelopen acht weken is de Ethereum koers in ieder geval al met 50 procent gestegen, dus het momentum lijkt aanwezig.

Dit ziet er bullish uit voor Ethereum

Verder zien we ook dat de Moving Average Convergence Divergence (MACD, onderkant grafiek) een bullish kruising maakt, wat over het algemeen ook een positieve ontwikkeling is voor de koers.

Dat lijkt aan te geven dat het bullish momentum voor Ethereum pas net opgepikt is.

De Relative Strength Index (RSI) blijft op neutraal terrein, maar kruipt richting een score die aangeeft dat Ethereum een beetje oververhit is op dit moment.

Dat wijst er volgens de analist van BeInCrypto op dat Ethereum de eerste echte weerstand rond het niveau van 2.400 tot 2.600 dollar gaat tegenkomen.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Ethereum of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Ethereum nieuws

Nieuwe Ethereum-upgrade maakt verlies van privésleutels verleden tijd
VanEck CEO: grote problemen voor Ethereum in mei
Waarom is de Ethereum koers plotseling met 8% gestegen?
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers in vrije val, wat is er aan de hand?
‘Bitcoin koers gaat dalen na de halving’
Crypto analisten: Ripple (XRP) is klaar voor een Gigantische koersstijging