Dogecoin (DOGE) Cryptocurrencies
Altcoin, Dogecoin

Crypto analist voorspelt stijgingen voor Dogecoin en andere altcon

De populaire, maar pseudonieme analist Altcoin Sherpa is momenteel bullish over twee altcoins. Als eerste noemt hij Dogecoin, dat volgens hem kwam boven een cruciaal steunpunt is gebleven op de weekgrafiek, nadat een zevendaags dieptepunt van 0,169 dollar werd bereikt.

Nu die steun op de weekgrafiek nog leeft, ziet Altcoin Sherpa Dogecoin met bijna 60 procent stijgen.

Stijging aanstaande voor Dogecoin?

“Dogecoin is boven zijn steun op de weekgrafiek gebleven en kan nu de stijgingen naar 0,32 dollar hervatten. Ik denk dat een long-positie op Dogecoin een heel redelijk idee is en dat het één van de veiligste gokjes is die je kan nemen.

Waarschijnlijk zal dat beter uitpakken dan veel andere dingen”, aldus Altcoin Sherpa.

Op het moment van schrijven staat Dogecoin op 0,2012 dollar en staat er voor de afgelopen 24 uur een bescheiden stijging van 1,86 procent op de borden.

Over de gehele week gemeten staat er nog een kleine daling van 0,48 procent. De komende tijd zal moeten uitwijzen of Altcoin Sherpa gelijk krijgt met zijn gokje op Dogecoin. Dit soort munten blijven immers extreem onvoorspelbaar.

Bullish over Ether.fi

Als volgende is Altcoin Sherpa bullish over Ether.fi (ETHFI), een op Ethereum gebaseerd liquide staking-protocol. Altcoin Sherpa zegt dat ETHFI in een positie zit om aan een stijging te beginnen, zolang het boven de 4,75 dollar kan blijven.

“ETHFI heb ik rond deze koers gekocht, ik vind de grafiek interessant en daarbij is het een nieuwe coin die een tijdelijke bodem lijkt te vormen. Ik zal deze verkopen rond de 6,70 dollar met een stop onder de dieptepunten (sluiting onder de 4,75 dollar op de hogere tijdsframes en ik verkoop)”, aldus de analist.

Inmiddels zijn we twee dagen verder en zit ETHFI met 6,66 dollar al bijna op het verkooptarget van de analist. Die zou vandaag zomaar eens aangetikt kunnen worden.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Dogecoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Dogecoin nieuws

Waarom stijgt de Dogecoin koers vandaag?
Dogecoin koers van $0,25 in mei?
Dogecoin koers stijgt met 20 procent, maar experts waarschuwen voor risico’s
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten