Tron TRX symbol. Trade with cryptocurrency, digital and virtual money, banking with mobile phone concept. Business workspace, table top view
Tron

Analist voorspelt stijgingen voor Tron en Aave

De populaire pseudonieme analist Rekt Capital voorziet koersstijgingen voor Tron (TRX) en het decentrale leenprotocol Aave (AAVE). Tron eindigde november volgens Rekt Capital bullish, nadat het boven zijn maandelijkse weerstand van 0,10 dollar wist uit te klimmen. Ook Aave ziet er op basis van de grafieken van Rekt Capital zeer bullihs uit op dit moment.

Wat zijn de koersverwachtingen voor Tron?

Zoals eerder besproken is Rekt Capital bullish over Tron, omdat de munt erin geslaagd is om boven zijn maandweerstand van 0,10 dollar te kruipen.

Volgens de analist kan Tron op de korte termijn nog wat correcties te wachten staan, zodat de weerstanden van voorheen in steunpunten omgetoverd kunnen worden. Op het moment van schrijven staat Tron met de koers van 0,1036 dollar nog redelijk ruim boven het belangrijke niveau van 0,10 dollar.

Vreemd genoeg kan de munt nog niet mee in de feestvreugde die vandaag rondom Bitcoin hangt. Waar Bitcoin op een plus van 3,43 procent staat, moet Tron het met een schamele stijging van 0,21 procent doen.

Het lijkt erop dat de potentiële lancering van de Amerikaanse Spot Bitcoin ETFs betekent dat de focus van de markt nu even op de grootste munt van allemaal ligt.

Het volgende Target voor Tron ligt volgens Rekt Capital op het koersniveau van 0,13226 dollar. Dan moet de 0,10 dollar zich wel weten te houden als steunpunt in de grafiek.

Ook bullish over AAVE

Verder is Rekt Capital dus bullish over AAVE. Als het aan de analist ligt, dan duurt het niet lang voordat het DeFi-platform zijn koerstarget van 111,971 dollar bereikt.

Op het moment van schrijven staat AAVE op 101,29 dollar en staat er voor de afgelopen 24 uur een daling van 2,53 procent op de borden. Wat dat betreft kan het nog niet helemaal aan de verwachtingen voldoen.

“Fantastische stijging van 20 procent na de succesvolle hertest. AAVE heeft waarschijnlijk meer stijgingen voor zich en kan met de tijd mogelijk richting de koers van 111,971 dollar stijgen”, aldus Rekt Capital.

Die koers lijkt hij voor ~april 2024 te voorspellen, dus investeerders moeten nog wel even geduld hebben voordat de munt dat koersniveau bereikt.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Tron of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Altcoin nieuws

80% van alle nieuwe crypto’s op Binance staan in het rood!
Rekt Capital verwacht snel nieuwe ‘hype-cyclus’ voor altcoins
Markus Thielen: Altcoins zijn ‘groot risico’ ten opzichte van Bitcoin
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten