Ripple, xrp, coin
Ripple

Analist: XRP zou tegen 2026 ongeveer $400 waard kunnen zijn

De populaire crypto-analist MagicPoopCannon verwacht dat de Ripple koers in 2026 tot $400 zal stijgen. Op de korte termijn verwacht hij echter een XRP crash naar $0,09.

Ripple prijs kan tegen 2030 $4,98 bereiken

Analist MagicPoopCannon is zeer optimistisch over de toekomst van Ripple’s XRP token. Zo voorspelde hij onlangs dat de munt tegen 2026 $400 waard zou kunnen zijn. Hij zei het volgende:

“Er zou een overtuigend technisch argument kunnen worden gemaakt dat XRP ergens rond het jaar 2026 ongeveer $400 waard zou kunnen zijn. Geen grap. Echter komt er waarschijnlijk eerst een koersval op de korte termijn. Er is een goede kans dat XRP zal dalen naar het bereik van $0,13 tot $0,09, maar ik denk dat het daarna zal herstellen.”

Ook andere analisten zijn zeer bullish over de Ripple koers. In een analyse schreef het team van Finder.com dat ze verwachten dat de XRP prijs tot $4,98 zal stijgen in 2030. Volgens het panel van vijf analisten van Finder.com zou de waarde van XRP in 2022 met meer dan 260% kunnen stijgen tot $2,55 eind december dit jaar. Mocht Ripple de zaak tegen de SEC echter verliezen, kan XRP een paar zware maanden krijgen.

Hun voorspelling voor XRP werd samengevat door de volgende verklaring en bijbehorende grafiek:

Het panel schat dat de waarde van XRP tegen het einde van 2025 $3,61 zal bedragen en $4,98 tegen het eind van 2030.

XRP-prijsvoorspelling van $4,98 in 2030. Bron: Finder.com

Niet alle analisten zijn positief

Niet alle analisten zijn echter positief over Ripple’s XRP token. Daniel Polotsky, oprichter en voorzitter van CoinFlip, zei het volgende over de XRP token:

“Ik geloof dat XRP weinig nieuws biedt in vergelijking met zijn concurrenten. Ik denk dat het project veel interesse heeft omdat particuliere beleggers de marktkapitalisatie negeren en kijken naar de prijs per eenheid. Zij denken ten onrechte dat het veel sneller zal groeien dan andere munten, alleen omdat het ‘zo goedkoop’ is.”

Ripple nieuws

Crypto-whales kopen massaal Ethereum en XRP
Kan Ripple (XRP) ooit tot 100 dollar waard worden?
Crypto whales kopen miljoenen aan Ripple (XRP), rally op komst?
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?